algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Els docents criden a engalanar els centres amb rèpliques de l'Estendard del Rei en Jaume

La marea verda intensifica aquesta setmana la crítica a la Llei de Símbols, coincidint amb el seu pas pel Parlament

Els docents en lluita contra la política educativa del Govern han intensificat les seves accions aquests dies pel que fa a una altra normativa que compromet, segons la seva visió, la tasca del professorat als centres; la Llei de Símbols.

Per l'Assemblea de Docents, la regulació esmentada suposa "un atac sense precedents a la llibertat d'expressió, i una mostra més de l'autoritarisme i l'arbitrarietat de l'actual govern".

Per això demanen als centres escolars que el dijous dia 19 de desembre lluesquin "en lloc visible" rèpliques de l'Estendard del Rei en Jaume, el penó quadribarrat honorat per totes les autoritats civils, religioses i militars del país a la plaça de Cort i a la Seu de Mallorca el matí de l'últim dia de l'any.

Preguntes sense resposta
Així mateix, a un dels blogs del moviment de la marea verda que duu per nom 'Aló senyora Camps', i en el qual se solen exposar preguntes i qüestions sorgides de la base del moviment cap a la responsable d'Educació de l'Executiu, on dediquen aquesta setmana a constatar que, malgrat totes les vegades que la consellera menorquina ha dit que està disposada a dialogar, hi ha molts temes als quals encara no ha fet front, aportant una contesta amb cara i ulls que satisfés l'interlocutor.

La previsible aprovació aquesta setmana al Parlament balear de la Llei de Símbols del Govern ha duit els docents a fer més preguntes i més incisives en les últimes jornades sobre la qüestió de la simbologia que és admissible i la que no als centres educatius públics de les Illes.

"Pensa convertir els equips directius en braços executors d'un règim disciplinari ferotge?", o "Perseguiran als docents per les seves idees?" són només dos exemples dels interrogants que de moment no tenen cap resposta. Tot això, i diversos articles d'interès els podreu consultar aquí, o també a les xarxes socials, fent servir l'etiqueta "#alocamps".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ca de bou, fa mes de 10 anys

Aprofitau el dijous per anar amb els al·lots a veure Betlems i ... passau pel parlament a devers les 11, veureu que els agradarà de molt. Als al·lots i al Govern. S'ho passaran bomba. Però ben mirat... és un mal consell... El curs passat ho férem nosaltres a Cort i encara no havia passat un quart d'hora i ja ho sabien a inspecció. Ara si els voleu donar feina extraordinària... aquesta és l'ocasió. I la sanció va ser de pa amb fonteta: sols ens declararen "Centre reprovat", però els va dur tres mesos de feina i això que només era un centre, què hauria estat si n'hi haguessin anat dues dotzenes? Au, animau-vos!

Valoració:0menosmas
Per Joan M, fa mes de 10 anys

Ai coletazos que hi vas d'errat...

Gràcies al senyor Bauzá hi ha més gent que mai mobilitzada per la llengua i el país.

Per contra, els dies de terror d'aquest Govern tenen els dies contats.

És el que passa quan es fa una política integrista

Valoració:2menosmas
Per Malsfonaments, fa mes de 10 anys

Aquest comentari d´un tal "coletazos" ens demostra que a les cases dels falangistes es va continuar adoctrinant els fills i els nets. Això de rentar la boca amb lleixiu no ho diuen les persones normals, és mes els pares que senten al seu fill emprar aquesta expresió el renyen i castiguen amb un càstic exemplar.

Valoració:4menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

Si a partir del dijous que s'aprovarà la llei de símbols, es penja un llaç on hi hagi les quatre barres i el castell, s'estarà fora de la llei? Si es pengen llaços verds, camisetes o trossos de bosses de plàstic verd als arbres de davant l'escola, s'estarà incomplint la llei?
Si han de donar permís per penjar el que sigui, per què no els inundau el correu amb sol·licituds per penjar un llaç de cada color cada dia? Ja trobarem el forat per fer el que ens roti i que no ens puguin sancionar. Si és que no poden ser més curts.

Valoració:10menosmas
Per De cara a la paret, ase, fa mes de 10 anys

No, si ja es veu quin és el teu sistema educatiu, que no el nostro. En terminología til.lera "garbagge in, garbagge out". Merda program, merda obtenc.

Valoració:5menosmas
Per Per coletazos, fa mes de 10 anys

El que fa falta es un bon barral de lleixiu per netejar-te la boca, que la tens plena de veri. O és Veneno ?

Valoració:-1menosmas
Per Bindous, fa mes de 10 anys

Antivirus PP, te farem net, tant si vols com si no vols. Especialment la butxaca.

Valoració:9menosmas
Per coletazos, fa mes de 10 anys

Ja queda poc per netejar completamentes nostro sistema educatiu de feixistes pancatalanistes

Valoració:-42menosmas
Per maria, fa mes de 10 anys

Boníssima iniciativa!

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente