muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Els centres educatius reviuen avui les tancades de fa un any

Centres que secunden les tancades. | Plataforma Crida

Els centres educatius de les Illes reviuen avui les tancades de fa un any que es van produir a més d'un centenar d'escoles i instituts de l'arxipèlag. Sota el lema “28-N, tenim raons per obrir”, la Plataforma Crida en representació de l'Assemblea de l'Embut i Fapa Mallorca han tornat a convocar a les comunitats educatives a obrir els centres parlar d'educació.

L'any passat, tot i els intents d'Educació per evitar que es fessin les tancades, alumnes, professors i pares es tancaren als centres educatius i fins i tot alguns quedaren a dormir. Des de Crida i Fapa creuen que és el moment per obrir un nou espai de reflexió, per saber en quin punt està cada comunitat educativa i per decidir les noves passes a fer.

Els convocants asseguren que “una assemblea de centre ha de ser un exemple de democràcia als centres educatius, la mateixa democràcia que ens volen llevar amb les properes reformes que preveuen la pèrdua de competències dels consells escolars entre altres perles”.

Per facilitar aquest esdeveniment, s’ha posat a l’abast de les comunitats educatives el material documental i audiovisual necessari per treballar els temes que més ens preocupen dins cada centre i d'actualitat. Així cada comunitat educativa treballarà d'acord amb les característiques que defineixen la seva personalitat dins de les seves possibilitats.

Assemblea de docents d'Inca
L'assemblea de docents d'Inca ha organitzat una sèrie d'actes per establir de nou un espai de reflexió per fer balanç de tot aquest darrer any i saber en quin punt es troba cada comunitat educativa i decidir les noves passes a fer.

A les 17 a l'IES Berenguer d'Anoia tendrà lloc l'assemblea de docents. A les 19 a la Plaça d'Espanya hi haurà una concentració davant el consistori i a les 21 hores es farà un sopar de germanor a l'IES Berenguer d'Anoia.

Ens pots fer arribar les fotos de la teva tancada a digital@dbalears.cat i les posarem a la fotogaleria de les tancades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La repressió del nostre poble, fa mes de 10 anys

29-11-2013 3h 43' En aquests moments: intent de tancament de Canal 9 transmès en directe pel canal 3/24.

Valoració:0menosmas
Per Albert, fa mes de 10 anys

Ya ha pasado un año y el prestigio de los mal llamados docentes está por los suelos, no solo son los responsables del fracaso escolar sino que encima hemos tenido que soportar huelgas pancatalanistas que lo único que pretendían era que nuestros hijos pudieran recibir una educación laica, plural, plurilingüe y de calidad. En fin afortunadamente parece que cada vez son menos los profesores que apoyan ese pancatalanismo retrogrado y fascistón disfrazado de progre.

Valoració:0menosmas
Per Llepaculs, fa mes de 10 anys

En Jaume ha trebucat, esper que no tengui res amb el que fer mal aprop. El veig capaç de tot.

Valoració:10menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

@societat desinformada: por desgracia, no hay "ous i caragols" entre los que distinguir. Todo lo educativo se ha convertido en política.

Renegáis del mallorquín, os da sarpullidos el castellano, y teméis al inglés porque amenaza el espacio artificial de vuestra neolengua. Por eso estáis en contra del trilingüismo, y de cualquier cosa que no apunte en la dirección que todos sabemos: la aldea catalana que habéis inventado.

Es un poco tarde para que contéis el rollo de la docencia (los resultados académicos son contundentes) y la cultura (basta ver las faltas de ortografía que hacéis, por no hablar de la falta de rigor).

El mundo pantumaker se tambalea al menor soplido.

Valoració:0menosmas
Per societat desinformada, fa mes de 10 anys

jaume, no és normal q posis aquest comentari. quin doi mesclar ous amb caragols. la notícia tracta sobre tancades als centres per una lluita educativa, no independentista. en serio, fet-ho mirar

Valoració:5menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Insólito. Un mapa sin la Catalunya Central... ¿Os encontráis bien?

Mira que si se enfadan vuestros amos de la Metrópoli y os acusan de independentistas (ahora con motivo)...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente