nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'STEI veié a la Sexta un president «indigne» pel càrrec que ocupa

El pas del president del Govern, José Ramón Bauzá, per parlar de política a una cadena de televisió nacional el passat cap de setmana encara deixa alguna reacció. Avui ha estat el sindicat majoritari a l'ensenyament de Balears, l'STEI-i, qui ha volgut expressar el seu "estupor" per les paraules pronunciades davant centenars de milers de televidents.

En primer lloc els representants dels docents consideren "indignant" veure que el Bauzá té temps i voluntat "per viatjar onsevulla, si cal travessar l’Atlàntic", i també anar a fer entrevistes a la televisió, mentre no ha demostrat la mateixa energia per asseure's a dialogar amb els docents. En aquest sentit, el sindicat manifesta que Bauzá és "una persona indigna d’ocupar el càrrec de màxima institució de les Illes, en no haver defensat tal com recull l’Estatut d’Autonomia, que el català és la llengua pròpia de Balears".

Segons aquesta visió, el cap de l'Executiu viu "obsedit per la seva fòbia a la llengua catalana" i al conjunt de la comunitat educativa, i menysprea d’una manera vergonyosa la majoria dels ciutadans que es manifestaren en contra de la seva política educativa i de retallades el passat 29 de setembre.

Més concretament amb el tema del conflicte educatiu, afirmen que Bauzá és "incapaç" de percebre el malestar que es viu als centres, "el desgavell que crea tota la implantació del TIL". Així mateix, censuren que el president hagi consagrat la tàctica del “filibusterisme” que empraren els representants de la Conselleria d'Educació en tot el procés de "suposades negociacions amb els comitès de vaga". "S’ha jugat a la confusió, a dilatar el procés al màxim, a esgotar les vies de diàleg, des de l’immobilisme i la manca de responsabilitat més absoluta, amb una sortida en fals vergonyosa per part de l’Administració amb la pròrroga del pla d’austeritat", diu literalment el sindicat.

Confiança en la política
Aquestes postures són per a l'STEI un mal negoci no just per Bauzá i pel seu partit, sinó també per tota la classe política. "El president Bauzá atia el foc de la crispació i de la manca de confiança en els polítics quan es vol presentar com a garant de la transparència i l’honestedat, i en realitat és una persona que ha mentit des del primer minut, quan va ocultar que era propietari de diferents negocis, quan no respecta les sentències dels tribunals superiors de Justícia, i quan governa de manera tirànica a cop de decret-llei", apunten els representants dels professors.    

"És un personatge tan superb, maniqueu i traïdor al poble que l’ha votat que es passeja per les televisions estatals disposat a vendre la seva marca personal i a fer punts per a poder aspirar a un càrrec en l’àmbit espanyol. Per aquest motiu, no té cap tipus de mania en atacar la llengua, la comunitat educativa, els partits polítics de l’oposició, els sindicats, els moviments socials, la pròpia identitat, en una fugida cap endavant personal que només pretén alimentar el seu ego personal".

Per tots aquests motius, a l’STEI identifiquen Bauzá com "l’enemic públic número u" de la seva pròpia terra, un "incendiari irresponsable", una persona "sadolla d’autoodi i de venjança contra les bubotes que fa anys que l’assetgen", un "promotor de la involució democràtica més greu que patim des dels anys del franquisme", entre altres característiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marina, fa mes de 10 anys

no entenc com al estei no li fa vergonya dir aquestes animalades.
només són ells els que no volen dialogar si no deroga la llei TIL.
I pretenen enganyar-nos dient que la immersió en calatan és el millor per als nostres fills.
els nens han d'aprendre tots els idomes possibles i millor a l'escola pública.
i retalls els patim tots i no fem vagues.
Molta xerrameca i poc solucionar problemes.
Recordeu que només ells "l esteii" han condemnat als nostres fills a una any perdut a les aules i no es recupera tan fàcilment

Valoració:1menosmas
Per Pere,, fa mes de 10 anys

l'STEI-i, .. he, he.. he, he.. mira qui xerra..he,he l'STEI-i, es sindicat d'educació mamporrero de la Genetalitat i que són capaços de vendre sa mare per tal de seguir xuclant del principat .. són uns mallorquins renegats es llepaculs de la mentida i sa manipulació ..

Valoració:-8menosmas
Per Txin-txan, fa mes de 10 anys

Jo encara no sé per quin motiu varen dur aquest "tipo" a La Sexta. I jo vaig fer de beneit per mirar-lo, perque sé que no puc veure pel.lícules de por abans d´anar a dormir.

Valoració:4menosmas
Per Esclaramunda de Foix,, fa mes de 10 anys

'STEI-i,volem una educació pública i apolítica que prioritzi disciplina i esforç personal.
Basta ja de manipular es al·lots a ses escoles amb s'invent d'es països catalans.A cas heu oblidat que ses Balears estan en primer lloc en fracas escolar a Espanya i Europa.Es que aixo no va en voltros? vostro fanatisme enverinat no hos deixa veure l'horitzó .. de sa nostra realitat socia,l de ses nostres illes Balears,

Valoració:-12menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 10 anys

Esperem que n'hi hagi alguns, no sé si molts o pocs que sàpiguen llegir entre línies i escoltar entre paraules buides. I les seves paraules tenguin l'efecte contrari del que pretenia obtenir.

Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 10 anys

El que diu en Bauzà no té nom, però el que tu dius no toca bolla.
Jo, com a afiliat a l'STEI, et dic que insultes i calúmnies sense cap argument ni fonament.
Ets patètic.
No pots discrepar amb arguments?

Valoració:6menosmas
Per Pere, fa mes de 10 anys

l'STEI-i, .. he, he.. he, he.. mira qui xerra..he,he l'STEI-i, es sindicat d'educació mamporrero de la Genetalitat i que són capaços de vendre sa mare per tal de seguir xuclant del principat .. són uns mallorquins renegats es llepaculs de la mentida i sa manipulació ..

Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente