algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bauzá aposta per mantenir IB3 i el sector audiovisual

El president de Balears, José Ramón Bauzá, ha explicitat avui al debat de política general del Parlament la seva aposta per IB3 com la ràdio i televisió públiques de les Illes, amb el seu actual model de gestió directa, i pel desenvolupament del sector audiovisual de l'arxipèlag.

El cap de l'Executiu afirma que el Govern és «conscient de la dificultat» d'aquest model de gestió, però és «l'únic que garanteix» la sostenibilitat de les empreses audiovisuals illenques.

«El Govern continua amb el compromís de mantenir el sector audiovisual, el que implica garantir la radiotelevisió autonòmica, fer-la sostenible i donar solucions» ha manifestat Bauzá, qui ha recordat que el pressupost de l'ens públic ha passat de 88,3 milions en 2010 a 30 milions el pròxim any.

En aquest context, Bauzá ha defensat «el dret dels ciutadans de les Illes a rebre una informació independent, veraç i plural», i ha destacat l'augment de l'audiència d'IB3. Sobre la Llei Audiovisual de Balears, el president ha assenyalat que ha estat consensuada amb el sector professional, i suposarà «sens dubte una impagable promoció turística» que ajudarà a la reactivació econòmica, la desestacionalizació turística i la creació de nous projectes empresarials i llocs de treball.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa, fa mes de 10 anys

Cierre inmediato de todos los aparatos de propaganda política autonómica, comenzando por TV3 y Tele Madrid.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente