algo de nubes
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 12.82°
19°

Bauzá anuncia un Pla de suport a la família i l'obertura d'un nou centre per a internament de menors

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha anunciat aquest dimarts que l'Executiu balear presentarà el Pla Integral de Suport a la Família amb l'objectiu d'ordenar els recursos existents i veure quines línies d'ajudes són les necessàries i, d'altra banda, ha revelat que s'obrirà a les Illes un nou centre educatiu per a internament de menors.

Durant la seva intervenció en el Debat de l'Estat de la Comunitat, que ha començant agraint als ciutadans de les illes que hagin estat els «principals actors» del canvi que ha experimentat la comunitat, ha dit també que aquest nou Pla cerca oferir a la població els recursos que siguin «més adequats a la situació actual» per a, així, «que quedin cobertes les necessitats bàsiques de totes les famílies».

El cap de l'Executiu ha assegurat que un de les àrees que es veurà més impulsada durant aquest últim tram de la legislatura serà la de Menors. «S'han fet moltes millores importants a pesar del dèficit de 900.000 euros que ens trobàrem en la Fundació S'Estel», ha indicat.

A més, ha recordat que durant aquesta legislatura s'ha finalitzat la reforma del Pinaret, «que permet més places». D'altra banda, Bauzá, qui ha remarcat que els serveis socials de Balears continuaran essent públics, ha assenyalat que un dels grans projectes del Govern en matèria de benestar social és la creació del Consorci únic, «que serà fruit del sentit comú».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.