algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

MÉS per Palma exigeix a Cort recuperar els campaments d’estiu

Noguera, regidor de MÉS per Palma, i els representants dels consells de la joventut reclamen a Cort que recuperi els campaments d'estiu. | MÉS per Palma

Més per Palma ha denunciat que l'equip de govern del PP a l'Ajuntament de Palma ha suprimit el servei dels campaments d'estiu. Aquest servei, segons la coalició, feia 17 anys que es realitzava de forma ininterrompuda i oferia l'oportunitat a 680 nins i nines de Ciutat “de gaudir d'uns dies de lleure de forma gratuïta”.

Antoni Noguera, regidor ecosobiransita (al costat dels representants dels consells de la Joventut de Palma i les Illes Balears) criticà, la setmana passada, que “els infants amb dificultats econòmiques no són una prioritat” per a l'equip de govern de Cort.

“La supressió dels campaments d'estiu és un atac a la igualtat d’oportunitats, un atac a la conciliació laboral i una retallada més a l’educació”, assegurà Noguera, qui anuncià que els regidors ecosobiranistes duran aquesta denúncia a debat en el proper ple ordinari. “El PP, per irresponsable i inepte, ha suprimit aquest any els campaments que suposaven una ajuda molt important per a centenars de famílies amb dificultats”, afegí.

Així, MÉS exigeix a Cort que recuperi “la sensatesa i la responsabilitat” davant les famílies i els infants que necessiten el suport de determinats serveis públics que per a la coalició “són bàsics en situació d’emergència econòmica i social”.

Consells de la joventut
Per part seva, Juan José Martínez, representant del CJIB, exposà que la supressió d'aquests campaments suposa “eliminar un terç de les places dels campaments per a infants de totes les illes. És un drama social”. Així mateix, Àlex Segura, també membre del CJIB, exigí a la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma conèixer quines són les prioritats en matèria de joventut perquè “estan demostrant que només saben fer retallades econòmiques i no cercar solucions per evitar eliminar serveis públics”.

Albert Abad, com a representant del CJP, afegí que també es tracta d’una supressió que “afecta les condicions laborals per als joves, ja de per sí difícils avui en dia, perquè molts joves de Palma aconseguien la seva primera oportunitat laboral a través de la tasca de monitors als campaments. Però ara ni això”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.