algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

'No vaig de vaga' reivindica en to festiu que no s'«utilitzin» els infants

La plataforma favorable al trilingüisme de Bauzá i contrària a la vaga indefinida a l'educació de Balears, No Vaig de Vaga (NVDV), commemora el dia mundial dels Drets de l'Infant amb un acte lúdic i festiu aquest diumenge, a partir de les 11 hores, si la meteorologia hi consent.

Des d'aquest grup, format majoritàriament per pares i mares que discrepen amb què aturar l'activitat als centres sigui una forma de lluitar pel futur dels estudiants, asseguren que la cita és un bon moment per recordar els drets dels menors en general, i els drets educatius en particular.

Recorden que entre les seves reivindicacions hi ha que no s'ignori "cap dels legítims drets dels nins als centres educatius". "Serveixi aquest esdeveniment de caràcter familiar per a demostrar que si existeix voluntat i bona fe, qualsevol empresa pot arribar a bona fi. No és necessari, utilitzar els nins per reivindicar drets legítims", afirmen a NVDV.

Durant aquesta jornada s'instal·laran tallers per als petits on es podran pintar les cares, aparadors per fer manualitats, com pulseretes, o altres on es posaran en pràctica jocs tradicionals, i un equip d'animació amb pallassos i dj, i fins i tot, un taller de defensa personal per als petits.

Tampoc no renuncien a estendre les seves idees entre els participants a la jornada, amb una taula informativa sobre el TIL i la LOMQE. Tot allò que es recapti pels àpats casolans que duran els voluntaris serà destinat a una ONG. Encara no han informat a quina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mar, fa mes de 10 anys

Francesc t'has passat, dius que ficam gent indiscriminadament i que volen sortir al momento que tú has anunciat això...? JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Valoració:1menosmas
Per jordi, fa mes de 10 anys

Pues ayer he coincidido con este grupo de gente, y mi hijo de 6 años, se unió al grupo de animación; me parece de muy mal gusto, todos los malos comentarios y acusaciones por parte de unos cuantos xenófobos que han entrado en este foro.

Valoració:13menosmas
Per Idò!, fa mes de 10 anys

@Tolo Company:

Comença per escriure el teu nom en la nostra llengua. "Tolo" ve de Bartolomé; "Tomeu" ve de Bartomeu.

Valoració:-4menosmas
Per Tolo Company, fa mes de 10 anys

Que trist que aquí ningú possi es seu nom.
Fa colló que es defensors des català heu fagin amb tanta energia que no assemblen de Mallorca o de ses Balears.
Aquí es que tenim pares i padrins mallorquins, tota sa vida hem xerrant sa nostra llengo.
Que le voleu anomenar català, maldement de que per aquí ja xerraven sa mateixa base románica des català i per això no se pot dir que le dugueren amb sa conquista, pues vale, m'importa un prebe.
Però per favor, ja está bé de renunciar a tot lo que diferencia sa nostra llengo des català.
Perque quan heu feis, renunciau a sa nostra cultura.
Per quins collons hem d'escriure d'una manera diferent a sa que xerram. Conseguireu erradicar ses nostres paraules, girs i formes amb pocs anys.
Batuadell de catalanistes mallorquins. Deixau de ser mallorquins quan practicau es pancatalanisme.
Però segurament es lo que voleu.

Valoració:-1menosmas
Per Estrella, fa mes de 10 anys

Exacto ¡¡¡ Los nenes han estado a su aire, cantando,bailando,con taller de maquillaje,pulseritas de colores,demostraciones de defensa personal,jugando,pintando y por cierto,han venido vestidos como les ha dado la gana...no uniformados con camisetas de algún color,ni adoctrinados como en algunos colegios y manifestaciones.

Valoració:16menosmas
Per madre preocupada, fa mes de 10 anys

Pues yo también he estado y de la LOMCE no vi nada. Entregaban a quien quisiera el decreto TIL, tal cual estaba publicado en el BOIB. Lo mismo una hoja donde decían quienes eran y que reivindicaban, que estás de acuerdo pues bien, que no, pues bien también, por lo menos a información que daban era totalmente imparcial, repito, el decreto TIL tal y como está publicado.

Valoració:17menosmas
Per David, fa mes de 10 anys

Mallorca=España. asi que os j..... sino os parece bien. Ni pp ni leches, no utilices a los niños para vuestros propositos pancatalanistas. Es una lucha que teneís perdida. EL CASTELLANO NO SE VA A IR

Valoració:11menosmas
Per Estrella, fa mes de 10 anys

Yo he estado allí y había un cheque simbólico enorme,que se donará toda la recaudación a Banco de Alimentos. Si Uds.no lo han visto es que están cegatos. Si utilizaran los Angry verds su polémica caja de resistencia para estos fines....otro gallo cantaría. Ha sido estupendo ver la motivación de estos padres,que sin recurso alguno,ni políticos,ni sindicatos ni nada tienen un poder de convocatoria que se salen ¡¡¡¡ ENHORABUENA A LA ORGANIZACION DE NO VAIG DE VAGA ¡¡¡¡

Valoració:17menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 10 anys

Naturalment, hi havia un parell de coque que sols no s'han acabat. Dues dotzenes de nins, o eren pepes de pedaç? que ballaven amb un pellasso i una senyoreta amb una granota vermella. Això era tot. Vaja una reivindicació més multitudinària!...

Valoració:-3menosmas
Per George Sand Valldemossa, fa mes de 10 anys

Per sa vostra informació hem donat tot es sobrant al menjador social Tu Importas-Mallorca. Ara ja ho sabeu.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente