cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

23N: 'Utilitza la teva força'

Roda de premsa d'aquest dimecres de la Cimera Social de les Illes Balears. | Joan Torres

La Cimera Social de les Illes Balears ha fet una crida aquest dimecres a la participació ciutadana en les mobilitzacions del pròxim dissabte 23 a Palma, Maó i Eivissa, per defensar les pensions, les persones i el que és públic, sota el lema 'Utilitza la teva força'.

La protesta es farà arreu de les principals ciutats de l'Estat i a la resta d'Europa, atenent a la convocatòria de la Confederació Europea de Sindicats (CES) per demanar un Pla d'Inversions Europees que ajudi els ciutadans a sortir de la crisi.

La mobilització a Palma ha estat presentada en roda de premsa pel president de Fapa Mallorca, Vicenç Rodrigo, qui ha assenyalat que "tothom té molts motius per sortir al carrer aquest dissabte i fer visible “la insostenibilitat de la situació econòmica de la població, que no veu cap llum al final del túnel malgrat els signes de recuperació de què parlen els governants”.

“Els ciutadans estan decebuts i volen lideratge, però aquest lideratge no el pot fer qui no escolta i qui es mostra insensible al patiment d’amplis sectors socials, per això, en aquesta manifestació es convoca tota la gent sensible i solidària, ja que els problemes, tant de pensions, de serveis públics, afecten tota la ciutadania”, ha remarcat Rodrigo.

El president de Fapa Mallorca ha estat acompanyat per representants d’altres entitats i organitzacions que conformen la Cimera Social de les Illes Balears, com ara els sindicats UGT, CCOO, STEI-i, USO, que han manifestat que s’ha de reivindicar “la situació de conflicte” que es viu a la sanitat i a l’educació públiques, així com la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes i les altes taxes d’atur que pateix Balears.

La Cimera Social ha demanat “diàleg real” al Govern balear “per atallar el conflicte social que existeix a l’arxipèlag i que contribueixi a construir una millor societat per al demà”.

A Palma, el pròxim dissabte 23 la manifestació sortirà a les 12 hores de plaça d’Espanya; a Maó serà a les 18 hores i partirà des de la plaça de l’Esplanada; i a Eivissa s’ha convocat una concentració a les 12 hores al parc reina Sofia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Intruso, fa mes de 10 anys

Amb més motiu que mai perquè estan fregant el límit per a poder coartar la llibertat d'expressió del poble. És curiós que dos governs, l'Estatal i l'Autonòmic estiguin intentant impulsar lleis que actuïn com mordassa sobre l'opinió pública. L'atac a aquest dret constitucional és una de les obcecacions dels governs populars independentment de l'ssfera a La que se situïn. Ahir la notícia era relativa al projecte de Llei de "Seguretat Ciutadana", avui es refereix a la Llei de Símbols del Govern de Bauzá.

http://www.arabalears.cat/premium/politica/Nou-avis-inconstitucionalitat-llei-simbols_0_1033696699.html

Valoració:3menosmas
Per Intruso, fa mes de 10 anys

Con más motivo que nunca porque están rozando el límite para poder coartar la libertad de expresión del pueblo. Es curioso que ambos Gobiernos, el Estatal y el Autonómico estén tratando de impulsar leyes que actúen como mordaza sobre la opinión pública. El ataque a este derecho constitucional es una de las obcecaciones de los gobiernos populares independientemente de la esfera en la que se sitúen. Ayer la noticia era relativa al proyecto de Ley de "seguridad ciudadana", hoy se refiere a la Ley de Símbolos del Govern de Bauzá.

http://www.arabalears.cat/premium/politica/Nou-avis-inconstitucionalitat-llei-simbols_0_1033696699.html

Valoració:0menosmas
Per Escalivat, fa mes de 10 anys

Com sempre Potxós, ous amb caragols, però sobretot no sé quins fets coneixes per tatxar de corruptes a aquesta gent.

Valoració:7menosmas
Per Potxós, fa mes de 10 anys

Uep, com va.
Sera es futur de tots voltros, mai es de ses persones decents.
A Xalar

Valoració:-9menosmas
Per Pancateto, fa mes de 10 anys

Fe de erratas: Os habéis equivocado de día, el día que celebráis los naZIonalistas es el 20N. Je.je.

Valoració:0menosmas
Per Jo també hi aniré, fa mes de 10 anys

És el futur de tots el que es troba en perill, i no els ho hem de consentir!.

Valoració:5menosmas
Per Potxós, fa mes de 10 anys

Uep, com va.
No, no i no, a mi no vui que me defenseu, que uns corruptes me vulguin defensar ja es massa, que lo mes probable es que me baixin sa pensió com va fer sa esquerra des GAL, i el "senyor "Zapatero, s´unic que l´ha fet des de que hi ha eleccions a Espanya
A Xalar

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente