algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Bauzá vol promocionar a Califòrnia la "marca Balears"

Segons el president, el seu viatge a Amèrica pot servir a les empreses de Balears per obrir nous segments de negoci. | M.À.C.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, aprofitarà el viatge oficial que realitza des d'aquesta nit a Califòrnia, acompanyant dels prínceps d'Astúries, per a promocionar la marca Balears. «Aprofitarem per a seguir potenciant i treballant en la marca Balears, una marca que tenim la gran oportunitat de donar-la a conèixer en el mercat nord-americà, de tenir reunions amb els turoperadors i de seguir apostant pel coneixement de les nostres empreses», ha destacat Bauzá en declaracions als passadissos del Parlament.

En opinió del president balear, aquesta és «una oportunitat històrica» a causa de la presència dels Prínceps d'Astúries, la qual cosa contribuirà a posar en valor la figura de frare franciscà Juníper Serra.

D'aquesta forma, el mandatari illenc ha fet abstracció de les crítiques que ha rebut a la Cambra autonòmica de la mà de distints diputats de l'esquerra, que han lamentat que la notícia d'avui era que Bauzá sí havia assistit al ple, després de diverses setmanes en les quals les seves visites oficials l'han impedit defensar a l'hemicicle la seva gestió al capdavant del Govern, o, per exemple, negociar la fi del conflicte amb els docents.

Així mateix, veus de la coalició MÉS han criticat l'absència de Bauzá la setmana passada al nomenament de l'escriptora i filòloga mallorquina, Carme Riera, com a part de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua.

Commemoració
El president balear formarà part de la delegació que acompanyarà els Prínceps al viatge oficial que realitzaran a Califòrnia, fins al pròxim 18 de novembre, amb motiu de la celebració de les commemoracions històriques i culturals entre Espanya i Estats Units, promogudes per la Comissió Nacional per a les Commemoracions de Nova Espanya i el Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació.

Bauzá recorda que el viatge inclou la commemoració de l'evangelització de Califòrnia i del descobriment de Florida. «És un reconeixement explícit i posada en valor del què suposa per a les Illes la figura de Juníper Serra», ha afirmat Bauzá, que ha destacat que «és un orgull» que els Prínceps estiguin presents en les celebracions als Estats Units.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per balear, fa mes de 10 anys

Quina marca Balears?

Valoració:3menosmas
Per Migjorner, fa mes de 10 anys

Seria interessant organitzar una oficina permanent a Califòrnia, per promocionar la marca Balears. Proposo que sigui a San Francisco (gay friendly city) i aprofitant que l’apotecari ja es troba allà, s’hi pot quedar com a “executive manager human resources council Balearic”, passarà gust i farà un favor a Balears.

Valoració:13menosmas
Per promo, fa mes de 10 anys

L'única promoció que cerca es la seva propia. Per a ell, Balears és una MARCA, d'Espanya, per vendre, i FIGURAR, que això si que li agrada, a casa seva no pot sortir tot sol, i ja fa estona que no pot anar enlloc que no sia d'amagat. Ido a veure si hi queda.

Valoració:19menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Jeroni Rosselló, Benvingut Oliver i Esteller, Joan Estelrich, Antoni Maria Alcover, Gabriel Alomar, Pere Oliver i Domenge, Miquel Ferrà, Joan Pons i Marquès, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Capellà, Joan Fuster, Blai Bonet, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", etc.

Valoració:3menosmas
Per t, fa mes de 10 anys

Aquest només surt a l'estranger per què a Mallorca ningú el pot veure.

Valoració:19menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

Amb aquesta expresió de cara no crec que promocioni rès, Almanco rès de bò.

Valoració:17menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 10 anys

Sr Baussa si hi va amb aquest "careto" no el deixaran baixà del aviò, i si no en Clint Easwood ( antic batle de Carmel ) li pegara dos trons pensant que es del "cártel dels Escobar) esper que antes de anar-hi se llegirà el llibre "La cruz y la espada" els franciscans al davant, predicant amor i bondat, i al darrere els altres, pegant hosties, ¿es se seva estrategia ?vostè de franciscà res.
Ja esta bè de utilitzà i manipulà certes coses per aprofità viatges de morro i barra lliure.
Si en Miquel Josep aixecas es cap, l'enviaria ha porgar fum, o escampar boira.

Valoració:16menosmas
Per Buades, fa mes de 10 anys

Catalibanets a porgar fum.. Mallorquins/Balears renegats..mai sa notra terra serà lo que voltros voleu.. estau més cremats que un misto. Au a fer sabonereta per sa boca ..

Valoració:-20menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

"marca Balears"? Jo em pensava que Balears eren unes Illes, no una marca. Idò per això podria quedar a casa a seure amb el cul. El que passa, és que com que ja no pot anar a cap banda... s'avorreix i se cerca llocs lluny per poder sortir al carrer.

Valoració:21menosmas
Per ja ho val, fa mes de 10 anys

Deu anar.hi a la festa gay? pq això d'anar a promocionar Balears a California... com a que és una tudada de doblers, no?

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente