algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Pi aposta per la connectivitat aèria per desestacionalitzar el turisme

2169
Melià i font amb el nou comitè local d'El Pi a Maó. | J.Coll

Proposta per les Illes (El Pi) va constituir dissabte el primer comitè local de Menorca a Maó. El partit reafirmà la seva aposta per la millora de la connectivitat aèria per desestacionalitzar el sector turístic illenc.

El nou comitè local menorquí elegí Manuel Pecharroman com a president, Ramon Sintes com a secretari, Jaume Melià, tresorer i els vocals: José Luis Sintes, Gonzalo Carballo, Leontina Ramírez, Ana Lucila Castro, Fernando Carretero i Mónica Lupon. L'acte comptà amb la presència i els discursos del president, Jaume Font i el vicepresident, Josep Melià.

Pecharroman assegurà durant el seu parlament que “el PI és un partit diferent que cerca solucions pràctiques de forma directa per a la gent que fa una bona gestió”. “Cercam fer un projecte de ciutat per viure-hi bé amb ella i d'ella”, afegí.

Josep Melià, per part seva, recordà que el PI va néixer amb vocació balear per a respondre a “una necessitat de les illes”. “En 30 anys només partits com Coalició Canària ha aconseguit fer sentir la seva veu a Madrid”, recordà Melià que insistí que l'Arxipèlag és “la primera comunitat a pagar imposts i la darrera en sanitat, educació i prestacions socials. A més tornem a ser els darrers en inversions a tot l'estat, de fet hi ha ministeris que ni recorden que Balears forma part de l'estat espanyol”.

Jaume Font, per part seva, va fer incís el projecte que defensen “és un projecte per crear llocs de feina dins una societat que ha de recuperar l'estat de benestar”. Font explicà que el funcionament del partit passa per l'autogestió de cada comitè “amb una lluita constant a cada municipi, cada realitat, cada illa, per a totes les illes, perquè no ens comanden”.

Turisme
Font, a més, advocà per allargar la temporada turística menorquina millorant la connectivitat aèria. “Hem de facilitar que els turistes es moguin, que els pensionistes puguin volar a través de les Balears entre l'octubre i l'abril”, proposà.

Sobre la implantació del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als centres de Menorca la formació regionalista opinà que “es pot implantar una tercera llengua però sempre de forma progressiva amb el consens majoritari de les parts implicades”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marga, fa mes de 10 anys

Sa foto de corruptes y des traïdors..he, he,he.. quin morro que tenen..

Valoració:-4menosmas
Per sens biodramines ni pacte de Capdepera, fa mes de 10 anys

Abans es necessitava quale biodramina per ana a Mó. Ara ja no i el PI hi té que fer , els menorquins tenen preparació política bona, superior amb nivell cultural i no és marejen

Valoració:1menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

La connectivitat aèria entre illes i també amb la península no és cap begenada, i existei un sector de votants de dretes però disposats a defensar la llengua i el territor, , que necessiten un partit com aquest, per tal de fer ressó de les seves necessitats i pensaments.

Valoració:2menosmas
Per uno, fa mes de 10 anys

y estas quienes son, el pi2

Valoració:8menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

La veritat que m'agradaria veura mes coherencia en qüestions mes trascendents, per exemple, a Pollença...
amb aquest folklore, el PI no VA ENLLONC, i mira que ho te bé ara, amb les barrabassades den Bauzà...

Valoració:12menosmas
Per abu yahya, fa mes de 10 anys

Por favor, quiten a este pino que cuando lo veo me entra la risa floja y no puedo parar. Por cierto, ¿quién puede dar el voto al de La Puebla o al que perteneció a un partido que tiene a muchos de sus miembros en la prisión?.

Valoració:1menosmas
Per Biodramin, fa mes de 10 anys

De verdad que no entiendo cómo tienen los santos cojones de salir a la calle sin que se les caiga la cara de vergüenza.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente