algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Noves Generacions del PP fa un vídeo pro TIL

Una de les protagonistes és la filla del conseller d'Agricultura, Gabriel Company

Les Noves Generacions del Partit Popular aprofiten una nova jornada de vaga en l'àmbit educatiu per llançar a les xarxes un vídeo en el qual defensen les polítiques educatives dels seus majors. El vídeo pro Decret de tractament integrat de llengües (TIL) està fet per les mateixes joventuts del PP que en català, castellà i anglès donen els seus arguments a favor del TIL i de la Llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMQE).

Arguments com que l'atur juvenil i el fracàs escolar són termes que van estretament relacionats serveixen de base per fonamentar els canvis que a diferent escala introdueixen els populars a les aules, la LOMQE de Wert i amb particular incidència en el cas de les Illes, el trilingüisme del Govern Bauzá. Amb el lema 'Jo crec en una educació pública de qualitat', el vídeo amb l'etiqueta #proumanipulació es pot veure a través de YouTube.

Aquest vídeo parla, entre d'altres que "la realitat" és que s'han produït més de quaranta hores de reunió "en les quals alguns han volgut parlar de tot, tret del TIL". Així, un darrere l'altre, i alguns fent una demostració del seu bon nivell d'anglès, van apareixent diversos joves del partit que emeten la seva opinió. Per exemple, que el Decret de llengües "vol enfortir i prestigiar l'educació pública després de 30 anys de degradació per les lleis socialistes".

Una de les joves que apareix a l'enregistrament, precisament la primera que surt al vídeo, és la filla del conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, Gabriel Company. Maria Company defensa en català el Decrer de llengües que ha posat en marxa el seu pare, que fins fa uns mesos no era afiliat del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 10 anys

LOS ALUMNOS NO PUEDEN ESPERAR A QUE LOS DOCENTES APRENDAN INGLÉS.
HAY QUE INTRODUCIRLO YÁ, SIN REDUCIR ASIGNATURAS BÁSICAS, COMO LA LENGUA Y LAS MATEMATICAS, COSA QUE CONTEMPLA EL TIL

Valoració:6menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 10 anys

Laura,
Segurament t'hauran dit moltes coses i molt boniques amb respecte del PP. La realitat és que són mentida totes.
Segurament t'hauran dit que la gent de dretes és molt respectuosa. La realitat si la vols veure, no tens més que entrar a llegir els comentaris de libertaddigital.com o altres pàgines similars.

Valoració:2menosmas
Per Anècdota, fa mes de 10 anys

Una parella amiga meva, té dues nines que es varen fer de les Noves Generacións del PP sense consultar-ho als pares, i ells ho varen arreglar amb un gabinet de psicòlegs experts en sectes, molt competent i géns car.

Valoració:3menosmas
Per senfonsa, fa mes de 10 anys

@laura
Aquest de les NNGG Balearian, son els mateixos que per altres bandes del territori nacional es fan fotos amb aguiluchos i salutacions falangistes?
Ni p.... caso
Les Noves GG peperas tenen la mateixa credibilitat que Les Vellas GG papares, zero

Valoració:3menosmas
Per Laura, fa mes de 10 anys

És evident que en aquest tema la societat balear està dividida. Els joves del PP han fet un video a on expressen la seves opinions respecte a un decret i una llei educativa, ho fan amb respecte i amb el seu dret a manifestar el seu suport a aquestes normes educatives. Però llegint els comentaris de lectors d'aquest diari no es pot dir que s'expressin amb el mateix respecte. Demostrar odi i rebuig a tot allò que vengui del PP no em sembla correcte. Tampoc al contrari evdentment. Hem de ser capaços de conviure tots en pau en aquestes illes i que l'idioma o idiomes amb els que ens comuniquen no siguin objecte d'enfrontament sino d'unió.

Valoració:-5menosmas
Per pancraci, fa mes de 10 anys

Quina desgracia! Tan joves i tan curtets! Quina pudor de tuf.....!

Valoració:7menosmas
Per llorenç, fa mes de 10 anys

Quants d'aquets "pijillos" creis que van a una escola pública ????

Valoració:14menosmas
Per Ni respostes ni manetes, fa mes de 10 anys

Qualsevol resposta, per molt bona que sigui, a aquests que insisteixen a escriure en espanyol en un diari en català, no és més efectiva que la indiferència; ja que aquesta fa real la inutilitat de la llengua la lectura de la qual pretenen imposar-nos.

Valoració:7menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 10 anys

Els paperets que han d'arribar a fer per aconsseguir una poltrona. No tenen vergonya. I aquest són els que volen dirigir la societat en el futur!. Mare de Déu!

Valoració:14menosmas
Per Nofre F, fa mes de 10 anys

Aquest "mallorquin" està insultant a totom de parla
catalana,no es pot permetre que apareguin aquets comentaris a un diari democràtic….

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente