algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Antonio Gómez: «el tancament d'IB3 és impensable»

El vicepresident del Govern, Antonio Gómez, ha assegurat avui que «el tancament d'IB3 és impensable», sobretot perquè l'Executiu ha assolit en aquesta legislatura una gestió financera «viable» de l'ens públic i perquè el seu objectiu és potenciar el sector audiovisual de les Illes.

Gómez ha declarat que la situació del Canal 9 de València i la d'IB3 no «tenen res a veure perquè són realitats molt distintes, i només basta veure l'excel·lent gestió realitzada» en la ràdio i televisió pública balear en aquests dos últims anys.

El conseller ha recordat que IB3 va tancar 2010 amb una liquidació de 96 milions d'euros, de 62 milions el 2011 i de 42 milions el 2012, dels quals 12 van ser per a posar fi a contractes milionaris blindats que havia realitzat l'anterior equip gestor. Aquest any, la liquidació serà de 30 milions, ha concretat.

«L'existència d'IB3 està més que justificada», ha sentenciat el vicepresident, que ha subratllat que l'ens públic ha disminuït la seva despesa en els últims anys un 70 per cent mentre que l'audiència ha crescut d'un 4 a un 7 %, el que mostra la bona acceptació de la seva oferta.

El vicepresident ha insistit en l'objectiu del Govern d'impulsar el sector audiovisual balear i de les petites productores per a impulsar l'economia. En aquest sentit, ha recordat que el pressupost d'IB3 per a 2014 creix en 2,1 milions d'euros, fins els 32,1 milions d'euros, precisament per a fomentar el treball de les productores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 10 anys

Però encara té publicitat.
La publicitat per medias públics aufega a la
media privada.

Valoració:0menosmas
Per Boicot IB3 bilingüe!, fa mes de 10 anys

La IB3 (ràdio i televisió) actual serveix per a bilingüitzar i folkloritzar, per tant, espanyolitzar. És molt perjudicial per a la nostra llengua i la nostra cultura.

Valoració:1menosmas
Per Marcos, fa mes de 10 anys

Sincerament, est seria un de les despeses (NO L'ÚNIC) que eliminaria dels pressupostos de Balears: assessors, ajuntaments, despesa institucional en monarquia, però també mitjans de propaganda com al cap i a la fi és una televisió.

Per a informació local és suficient internet.

*PD: Heu mirat de sortir de Balears en Nadal? No tenim connexions aèries i els preus són un robatori. Per a les coses importants la política no ofereix solucions. Mai més aniré a votar

Valoració:0menosmas
Per Un de tants, fa mes de 10 anys

Hi ha diverses maneres per a tancar una televisió pública. Una d'elles és fer que la programació sigui dolenta i fer baixar l'índex de persones que la veuen. Sembla ser que IB3 va en aquest sentit.

Valoració:3menosmas
Per gabriel, fa mes de 10 anys

.....tenir-lo a vostè en el Govern també era impensable!!!

Valoració:5menosmas
Per ERGO, fa mes de 10 anys

La tancaran quan ja no sigui útil per ells, com passa a València. Quan ningú, nimgú la miri, la tancaràn, abans que pugui ser útil per qualque altre.

Valoració:5menosmas
Per t, fa mes de 10 anys

és el portal que tenen per a la manipulació, i a més al PP li surt de franc, a càrrec dels pressuposts de les Illes Balears.

Valoració:9menosmas
Per Estalviaríem!, fa mes de 10 anys

I com farien propaganda i publicitat del Govern Bauzá, si la tancaven?
Per a mi, quan vulguin. Jo no la mir mai!
Retallen la veritat per allà on volen quan els interessa.
Ens podem fiar?

Valoració:9menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

ib3 fa molt temps que es un cadáver. Els professionals submisos que encara hi treballen seguirán les pases de la tv valenciana!. Nomes les queda per dignitat seguir les passes dels docents.

Valoració:11menosmas
Per mariona, fa mes de 10 anys

sobre tot perque és la seva arma política

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente