algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Tanca la Radiotelevisió Valenciana

Imatge d'una protesta dels treballadors de la televisió pública en contra de l'ERO.

El Govern valencià anuncià aquest dimarts el tancament de la Radiotelevisió Valenciana (RTVV) després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) hagi declarat nul l'expedient de regulació d'ocupació que afectava un miler d'empleats.

La resolució del tribunal valencià en la qual s'acordà anul·lar l'ERO al detectar «irregularitats importants», reconeix el dret del miler de treballadors acomiadats a ser readmesos. Aquest fet provocà la felicitat dels treballadors, que més tard s'ensorrà. A la tarda, després d'una reunió en què almenys hi assistiren el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i el vicepresident, José Císcar, es decidí tancar RTVV.

El vicepresident i portaveu del Consell, José Císcar, ja va anunciar el passat 20 de setembre que si s'anul·lava l'ERO «no podria permetre una televisió pública amb gairebé 1.300 treballadors».

Les mostres de rebuig contra la decisió de l'Executiu valencià rere l'anunci han estat contínues. Fins i tot, els treballadors d'informatius de Canal 9 sortiren anit davant la camera per comunicar als espectadors la seva condemna més rotunda a la mesura presa per les autoritats, un fet que contrasta amb què cap gestor polític hagi assumit la seva responsabilitat en la fallida econòmica de l'organ ràdiotelevisiu del País Valencià.

Aquest dimecres a les 13 hores s'ha convocat una concentració a la seu de la RTVV, a Burjassot.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ni respostes ni manetes, fa mes de 10 anys

Qualsevol resposta, per molt bona que sigui, a aquests que insisteixen a escriure en espanyol en un diari en català, no és més efectiva que la indiferència; ja que aquesta fa real la inutilitat de la llengua la lectura de la qual pretenen imposar-nos.

Valoració:0menosmas
Per Endavant, fa mes de 10 anys

Les televisións públiques, totes des de tv1, passant per tv3 i la d'aquí IB3 o IB RES com molts la coneixem, són xucladores de doblers públics per desviar doblers a unes poques empreses afins als partits de torn. Són, a més a més, nodos del polític que governa i són, al manco IB RES, d'una pèsima qualitat.
Fins fa uns pocs anys, IB 3 constava molt més que la UIB i ja era infumable. Ara amb molt menys pressupost ho segueix essent. Què podem esperar d'una comunitat disposada a subvencionar una televisió que no mira ningú abans que una Universitat? Hem de seguir llevant mestres i metges per a seguir engraixant a les 'productores de sempre'?
Si tots aquests que les defensen haguessin de pagar dels seus, us puc assegurar que feria molts d'anys que ja haguessin tancat.
Jo les tancaria totes. L'estat ha de prioritzar les necessitats del poble, no els interessos de la casta política i de les seves empreses afins...

Valoració:-2menosmas
Per Arnau, fa mes de 10 anys

La notícia demostra que finalment qui no vol que tanquin les autonòmiques públiques són precisament aquells a qui ataca. Els que l'han utilitzada com a eina de propaganda fins ara; blaveros gonelles i companyia, no la defensen gens.Demostrat un pic més: no han estat mai gent honesta ni de fiar. No són bona gent.

Valoració:5menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Siempre os quedará TV3, esa fuente de sabia doctrina, maestra de Historia, ejemplo de objetividad, de universalidad.... Jajajajajaaj

Valoració:2menosmas
Per mallorquin, fa mes de 10 anys

Haurien de tancar tos els aparatos de propaganda política autonòmica, començant per TV3

Valoració:-4menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 10 anys

Ara no puc deixar de pensar en la Televisió de Mallorca, una cadena magnífica amb poc recursos i en canvi IB3 un mitjà xarec amb un super-pressupost. Aquest país funciona així el dolent prima per davant el que és bo.

Valoració:4menosmas
Per t, fa mes de 10 anys

Una nova mostra de la "gran" gestió del PP.

Valoració:4menosmas
Per nofret, fa mes de 10 anys

Els del PP valencià deuen considerar que amb RTVE, el canal 13, intereconomia i altres herbes ja tenen prou eines d'escampar doctrina. A més així no han de fer despesa en promoure un idioma que no sigui el castellà.

Valoració:6menosmas
Per Mallorquin2, fa mes de 10 anys

Para Mallorquín.

Te apoyamos. No estás sólo en tu lucha contra el fascismo.

Valoració:1menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 10 anys

Los mallorquines defendemos nuestras lenguas que son el castellano y el mallorquín, y las utilizamos sin imposiciones pancatalanista que lo único que pretenden es la destrucción de nuestra cultura e imponernos un catalán estándar que nada tiene que ver con las peculiaridades de nuestras lenguas. Mientras este sea un periódico Balear nos expresaremos como queramos en el. Si lo que querías que se convierta en un panfleto nazicatalanista editarlo en Barcelona.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente