cielo claro
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

El jutge embarga la meitat del palau de Pedralbes als ducs de Palma

El palauet de Pedralbes està a la venda per 9,8 milions d'euros.

El jutge instructor del cas Nóos, José Castro, ha embargat la meitat indivisa del palau de Pedralbes, propietat al cinquanta per cent de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, després que el duc de Palma no abonàs en el seu moment la fiança de responsabilitat civil que li va imposar el magistrat de forma conjunta i solidària amb el seu exsoci Diego Torres -per un import de 8,2 milions al que posteriorment se li va descomptar l'IVA-.

El magistrat ha dictat aquest dilluns una interlocutòria mitjançant la qual embarga no només la meitat de l'immoble de Barcelona, sinó també part d'altres setze habitatges a nom d'Urdangarin i que aquest va oferir al Jutjat d'Instrucció 3 amb l'objectiu de cobrir, al costat dels béns corresponents a Torres, la caució reclamada pel jutge, d'acord al disposat en l'article 597 de la Llei d'Enjudiciament Criminal.

Tant Urdangarin com Torres van recórrer la decisió de la fiança. En el cas del Duc, denunciava haver vist vulnerat el seu dret de defensa després de decretar-se la caució, a causa de la qual es veuria abocat a un «injust empobriment».

Declaracions
Així mateix, el jutge José Castro ha acordat citar a declarar en qualitat de testimonis, el pròxim 16 de novembre, l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i la batlessa de València, Rita Barberá. Aquestes compareixences tindran lloc a la capital valenciana i havia estat reclamada pel sindicat ultradretà Manos Limpias, així com per la Fiscalia Anticorrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un pegat, fa mes de 10 anys

La meitat, només?
No hi haurà qui el vulgui!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente