algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Tribunal Suprem delibera sobre la legalitat de la piscina de Pedro J. Ramírez a Mallorca

El Lobby per la Independència ha emprès una dura batalla judicial amb el director d'El Mundo per la piscina de Son Servera. | Serge Cases.

La Secció Cinquena de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem va iniciar ahir les deliberacions per a pronunciar-se sobre la legalitat de la piscina que el periodista Pedro J. Ramírez té en el seu xalet de la Costa del Pins, segons van confirmar fonts de l'Alt Tribunal.

La Sala ha d'estudiar els sis recursos de cassació presentats contra la sentència dictada el 14 de maig de 2009 per l'Audiència Nacional, en la qual, entre altres qüestions, va concloure que la piscina del periodista envaïa sòl públic.

Els magistrats van ajornar la primera deliberació després que un d'ells, Juan José Suay Rincón, al·legués «amistat íntima» amb Tomás Ramón Fernández, misser de Ramírez. Després de procedir a la seva substitució, la sala analitza els recursos presentats per Jaume Sastre, defensat per Josep de Luis, l'Advocacia de l'Estat i Pedro J. Ramírez.

El recurs de Jaume Sastre advoca per la declaració de nul·litat de l'Ordre Ministerial de 23 de gener de 2001, que va atorgar la concessió a Giuliana Arioli per ocupar els 350 metres quadrats de l'embarcador, terrassa i piscina, que ara gaudeix Pedro J. Ramírez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucala, fa mes de 10 anys

Endavant Jaume!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente