algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Les Pitiüses clamen per una educació digna

Capçalera de la manifestació que ha sortit de Vara de Rei, a Vila.

Minuts abans de  començar la manifestació en contra de les polítiques educatives de Bauzá, centenars de persones s'amuntegaven al passeig de Vara de Rei per a mostrar el seu suport als docents de Balears. Nins, pares i professors acudien a la crida de protesta abillats amb camisetes verdes.

Entre 6.000 persones i 10.000, depenent de qui ho recomptés, han protestat aquest diumenge a Vila. La marxa començà un poc més tard que a la resta d'Illes, recorregué les vies de Bartomeu de Roselló i Isidor Macabich fins al parc de la Pau.

La gran concentració féu que quan la capçalera anava només per la meitat de l'itinerari, la coa encara no havia sortit del punt de concentració. Una pancarta amb el lema 'Volem negociar de veritat' encapçalava la manifestació, amb una marea de camisetes seguint-la.

Una batucada i diferents grups musicals acompanyaren la manifestació, que ha fet una aturada davant l'edifici on hi ha la seu del PP eivissenc i s'ha demanat la dimissió de Bauzá i de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps.

El parc de la Pau ha estat ocupat per milers de persones, i s'ha llegit un manifest en el qual s'ha demanat la retirada del TIL, que llevin els expedients als directors de Menorca, que s'aportin més recursos per als programes d'anglès i que s'escolti la veu dels professors.

Així mateix, a Formentera, s'han reunit devers mig miler de persones, que han recorregut els principals espais de Sant Francesc, amb proclames defensant una educació digna i en contra de la política de l'Executiu. A més, en passar per davant la delegació de l'Executiu balear han realitzat una forta escridassada. A les Pitiüses, com a Mallorca i Menorca, l'himne de la protesta -'L'Estaca'- ha comparegut en diferents trams del recorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

No es parla de sa manifestació de Sant Francesc de Formentera, que ha arreplegat unes cinc-centes persones

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente