algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Sindicats de València i Catalunya participaran en la manifestació

Els sindicats de l'ensenyament de València, STEPV, i de Catalunya, USTEC-STES, han anunciat que participaran -al costat del STEI-i, en la manifestació de Palma contra les polítiques educatives i lingüístiques del Govern Bauzá.
Una representació dels dos sindicats viatjarà a Palma, on les tres entitats duran una pancarta conjunta amb el lema “La nostra llengua, la nostra escola, pels drets socials i lingüístics”.

Des de l'inici del conflicte educatiu a les illes, els tres sindicats es coordinen per aconseguir que la vaga indefinida sigui un èxit i constituir comissions de suport a Catalunya i València.

En els pròxims dies estan convocats actes en localitats d'arreu dels Països Catalans mostra la solidaritat amb la lluita del professorat, de la comunitat educativa i de la societat de l'Arxipèlag.

Aquestes agrupacions consideren que la vaga convocada per l'Assemblea de Docents i els sindicats STEI-i, CCOO i UGT per rebutjar les polítiques educatives de Bauzá i Wert “està sent molt massiva i té una gran repercussió en el conjunt” de la societat illenca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.