algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Deyá: aquest càrrec és més una càrrega que un càrrec

Deyá, ahir, durant l'acte d'inauguració del curs acadèmic de la UIB.

El director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, Miquel Deyá, assegurà ahir durant l'acte d'inauguració del curs acadèmic de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que últimament “aquest càrrec és més una càrrega que un càrrec”.

Deyá es mostrà sincer davant d'un auditori que el coneix prou bé. Abans d'acceptar dirigir la Direcció General d'Universitats, quan José Ramón Bauzá entrà al Govern, Deyá exercia com a professor d'Història a la UIB on hi té plaça.

Just quan començà a parlar Deyá, el professorat de Filosofia i Lletres, sortí de la sala on es celebrava l'acte en senyal de protesta. Només començar el seu discurs, Deyá recordà a la rectora Montserrat Casas. El director general es mostrà sincer i assegurà que amb la rectora hi hagué "acords i desacords" i en destacà "la seva gran capacitat de treball".

Deyá defensà davant del professorat i de les autoritats la seva gestió al capdavant de la Direcció General i recordà que va fer l'impossible perquè l'exvicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, desbloquegés els doblers per poder construir l'Escola de Doctorat. I aprofità la presència d'Aguiló, entre el professorat, per demanar-li disculpes per si es va fer "molt pesat" en aquell moment.

Deyá també criticà que la Universitat podria estar millor finançada, però “hi ha un problema estatal i és que es maltracta a aquesta comunitat”. En clara referència a la menor aportació econòmica que rep Balears amb comparació amb el que aporta.

Deyá, un home que fuig de polèmiques
El professor Deyá sempre ha fugit de les polèmiques i fins i tot ahir es mostrà crític perquè li tocà aguantar una situació que ell defensa que no ha generat. Les diputades Marga Prohens, Mabel Cabrer i la presidenta del Parlament, Marga Duran partiren de la UIB per la porta del darrere, mentre Deyá sortí tranquil·lament per la zona on hi havia la marea verda i aprofità per conversar tranquil·lament amb els coneguts.

Cal recordar que alguns li han retret a Deyá que hagi participat en diferents edicions de la Universitat Catalana d'Estiu que se celebra a Prada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ramon, fa mes de 10 anys

No te posis nerviós correo del Zar !...

Un tranquimazin al dia tampoc no mata;). Segons hem anat llegint als darrers dies, totes les teves profecies i anàlisis polítics s'han complit i influit de manera decisiva en aquest fòrum i a "les mases en general". Quina contundència d'arguments !. Quina grandilocuència !. I ara, en majúscules !!!!

Ets un crack. Ho saben ja els de UPD ?. Ho dic perquè igual et fixen pel gabinet d'en Toni Cantó.

;)

Bon dia i vaga a tots. Impresionant el que s'ha vist aquesta setmana. No defalliu docents passi el que passi ja em guanyat. Ara toca canalitzar tota aquesta energia fins enviar al senyor Bauzá i companyia a ca seva.

Valoració:5menosmas
Per Salvem l'escola, fa mes de 10 anys

Correo del zar, que ha passat t'has perdut quan reparties les invitacions a l'acte de Ses voltes?

Valoració:6menosmas
Per Càrrecs, fa mes de 10 anys

Els càrrecs, normalment, haurien ser ser un servei. I, esclar, els serveis tenen la seva dificultat i el seu pes. El que passa és que hi ha qui es pensa que els càrrecs només són per lluir...

Valoració:9menosmas
Per tanmateix, fa mes de 10 anys

Que s'hagi deixat una "h" demostra que fa falta més ensenyament en català.

Valoració:8menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

I tot un catedràtic de l'UIB, s'ha de deixar una h, al seu escrit? Tendrà raó l'informe PISA..

Valoració:0menosmas
Per miquel deyà, fa mes de 10 anys

Quan consideri que el millor per la UIB és partir, ho faré. Quan els responsables de la UIB em diguin que ho faci o faré. Guanyaré més diners, treballaré menys i guardaré l'aprenentatge que he aconseguit aquest anys sobre la natura humana.

Valoració:-11menosmas
Per guillem, fa mes de 10 anys

Qui no vulga pols, que no vaja a l'era.

Valoració:15menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 10 anys

QUINTA JORNADA DE HUELGA:
EL GOVERN CIFRA EN UN 11,7% EL SEGUIMIENTO POR PARTE DE LOS PROFESORES, ES DECIR, SECUNDAN LA HUELGA 1.782 DOCENTES (1.597 MENOS QUE EL LUNES).
-EN LA PÚBLICA LA HAN SECUNDADO UN 15,1% (1686 DOCENTES).
-EN LA CONCERTADA LA HAN SECUNDADO UN 2,4% (96 DOCENTES).
LOS DATOS SIGUEN REFLEJANDO EL FRACASO DE ESTA HUELGA, EL HECHO DE QUE ES POLITICA Y DE QUE SE PONEN NUEVAMENTE EN EVIDENCIA LOS PARTICIPANTES Y SUS ORGANIZADORES.

Valoració:0menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 10 anys

Idò si no li agrada, que se'n vagi. Només faltaria... S'ha casat amb en Bauçà? I encara que ho hagués fet. Li ha promès per a tota la vida? Que faci un pensament i bo. Pel que es veu a la foto, aquest home hi farà la pell.

Valoració:22menosmas
Per diano, fa mes de 10 anys

Pues lo tiene muy facil de hacer. que presente la dimision.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente