algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

EU acusa Bauzá de fer retrocedir la qualitat sanitària

Segons la formació política “si deixem que el PP continuï aplicant la seva política agressiva, en pocs anys la sanitat se situarà en nivells del Tercer Món”

1272
EU afirma que si Bauzá continua aplicant la seva "política agressiva" la sanitat balear se situarà en "nivells del Tercer Món". | Arxiu

Esquerra Unida (EU) ha acusat José Ramón Bauzá, president del Govern, d'haver fet retrocedir la qualitat de la sanitat pública balear situant-la a la “cua” de l'Estat.

El partit assegura que l'Arxipèlag se situa “clarament a la cua” en qualitat sanitària, segons les valoracions de l'Associació per a la Defensa de la Sanitat Pública, descendint en relació amb la qualificació anterior, “que tampoc no era bona”. Per darrere Balears únicament se situen Canàries i el Pais Valencià.

EU ha indicat que “no sorprèn que els últims llocs de la classificació els ocupin València i Balears” -entén que les Canàries són un cas especial -, que són les comunitats en les quals “els governs del PP han patrocinat la corrupció massiva i han desviat fons públics a pagar suborns o el finançament il·legal del partit”.

La formació que dirigeix Manel Carmona afirma, a més, que les dades de les illes reflecteixen els efectes de les “terribles retallades”, així com el fet de que Bauzá “mai no hagi tingut una política sanitària coherent”.

“Les retallades no són innòcues i la falta de directrius sanitàries clares tenen efectes greus”, ha indicat el partit, que també ha remarcat que “no es pot improvisar permanentment i rebaixant les partides destinades a atendre la salut dels ciutadans”.

“En només dos anys, Bauzá ha aconseguit baixar substancialment la qualitat de l'assistència sanitària, no només en valors absoluts, sinó també en comparació amb altres comunitats. Si deixam que el PP continuï aplicant la seva política agressiva, en pocs anys la sanitat pública de Balears se situarà en nivells del Tercer Món”, assegurà la formació política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PeP, fa mes de 10 anys

I paga pagès les pagues extres de les pensions no contributives d'Extremadura.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente