algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La UOB demana que dimiteixin en bloc els equips directius de tots els centres educatius

El sindicat Unió Obrera Balear ha demanat aquest dimecres la dimissió en bloc dels equips directius dels centres escolars de Balears i Pitiüses.

La plataforma insta a fer aquest gest solidari amb tres companys injustament expulsats, que a més no tengueren el dret fonamental a la defensa, com un acte eficaç de reforç a tot el col·lectiu laboral, un acte de rigor professional d'un alt valor simbòlic i pràctic que honoraria les direccions i, amb elles, la jerarquia i la responsabilitat dels centres educatius.

Recorden que demà horabaixa hi ha convocada una reunió de directors de primària i secundària per tractar els esdeveniments que des de final de juliol ençà han sacsejat de manera convulsa l'àmbit educatiu de les Balears. Davant la convocatòria d'aquest acte la UOB fa arribar la seva proposta, adduïnt alguns motius.

En primer lloc consideren que els tres directors menorquins l'únic que varen fer va ser "complir la llei i ajustar-se als dictats del Consell Escolar". En aquest sentit, el sindicat creu que "la persecució política i les represàlies contra els tres directors per part dels comissaris polítics del PP respon a l'estratègia repressiva de 'pega a un i n'escalives a vint-i-un'".

A més, afirmen que hi ha molts directors que estan radicalment en contra de les sancions però que es neguen a dimitir i s'emparen en una "falsa excusa", dient que “això és el que el PP vol i si nosaltres dimitim, el PP en posarà un dels seus al nostre lloc”. La UOB just veu en això autojustificacions que són un error.

Així mateix, la UOB també cita l'onada de solidaritat despertada per la causa dels directors, i afirmen que "una gran majoria del col·lectiu docent i de la societat civil espera de les Associacions de Directors un gest decidit i contundent de solidaritat amb els seus companys que ajudi a aturar els peus a la bogeria repressiva del PP".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 10 anys

Estan molt aferrats a la trona.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente