algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Matas rep sobres en B a Sóller

L'expresident balear, Jaume Matas, recordarà la visita d'aquest divendres a Sóller. Després de passar un dia pel Port es disposà a tornar a Sóller en tramvia, on hi tenia un vagó expressament guardat per a ell i les seves acompanyants, tal com explica el Col·lectiu Albaïna, en un comunicat.

Però el que no sabia és que en arribar a l'estació del tren, on hi tenia el cotxe aparcat, s'hi trobaria una quinzena de persones esperant per acomiadar-lo. Des del moment que s'ha aturat el tramvia fins que l'exministre ha aconseguit partir, passant pel còmic moment en què ha intentat avançar el tramvia sense èxit; ha hagut de sentir com l'escridassaven “lladre, corrupte i d'altres càntics”, explica el Col·lectiu. El batle de Sóller, Carlos Simarro, que també esperava a Matas, ha estat testimoni de tot el que ha passat. 

Durant la seva estada a Sóller, el Col·lectiu Albaïna ha aprofitat per entregar-li sobres en B com a símbol de protesta pels  doblers en negre que suposadament l'expresident també hauria cobrat de Luis Bárcenas, extresorer del PP.

L'escridassada, que ha estat convocada de forma espontània, i ha quedat diluïda quan Matas ha aconseguit partir, en direcció contrària.



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Solleric, fa mes de 10 anys

Si Jordi, i robar és propi de delinqüents.
Si a tu t'agrada que te berrinen els doblers gent "honorable" com en Matas i que no l'escridassi "xusma" com els d'Albaïna lo millor que pots fer és deixar-te robar tu tot solet tot el que tenguis i més (no els hi basta poc) i així la xusma no estarà emprenyada perqué només t'hauran robat a tu i no l'escridassaran.
I la segona part del teu comentari és per pixar-se de riure directament, de covards seria anar molts a cercar-lo per endur-se'l i pegarli un tro a una cuneta però això és més cosa dels ascendents de la gent de cert partit ple de "honorables". Aquesta gent d'albaïna fan una protesta pacifica i si no li agrada que no vengui, o millor que no hagués robat a tots els ciutadans de Balears, si fill meu va robar a TOTS fins i tot als capdefaves que el defensau.

Valoració:20menosmas
Per Jordi, fa mes de 10 anys

Ses persones civilitzades opinen, argumenten i respecten. Això d'escredissar és propi de sa xusma. A més, això d'anar molts contra un tot-sol també és propi de covards.

Valoració:-4menosmas
Per Andreu, fa mes de 10 anys

"Tuniet" els d'Albaïna poden escridassar a un delinqüent que ve a Sóller i el reb la màxima autoritat com si fos algú important i no el que realment és: un delinqüent.
M'estim més i és més digna cap al poble de Sóller que ens coneguin per aquesta actuació d'Albaïna que per el paperot de'n Simarro rebent el Molt Deshonorable Jaime Matas.
I del tema de ocupació de la via pública la veritat que sé com està la normativa però riurem si s'han de posar amb totes les paradetes com le del Sóller que ven sucs, les habituals dels estudiants per vietges d'estudis, els Esclatabutzes o el col·lectiu Sant Ponç quan venen camisetes, els que venen teles per ajudar a l'iglèsia...
No sé qui ets ni m'importa però gràcies a beneïts com tu tenim aquest Ajuntament tan bó que ens dona un servei de fems bonissim i baratet, del servei d'aigua millor no en xerrem i ara quan "privatitzin" posar bombilles a les faroles a 100 € cada una, i només al tram que va de l'escola nova del Fossaret fins a l'avinguda d'Asturies n'hi ha 10 de faroles que NO tenen bombilles ja que deuen esperar a pagar 1.000 € per elles, acabarem de riure. Això si, els teus amics Simarro i Bestard cobrant una bona nómina per dedicació exclusiva a pesar de tenir altres feines. Però ja se sap només se junten els que s'assemblen i per això en Simarro degué anar a rebre el seu idol Matas.

Valoració:2menosmas
Per Tuniet, fa mes de 10 anys

Els de Albaïna, no tenen perqué molestar a ningú, el Sr. Matas és un ciutadà condemnat pel TS, sala segona, a una pena que d'acord amb el Codi Penal, no entra a pressó.
Te dret anar on vulgui amb la seva família i amics, és un dret constitucional i de la declaració universal dels drets humans.
Els components d'aquest col.letiu no entenen que és la democràcia i del dret a la llibertat pels altres.
Per cert paguen ocupació de via pública els dissabtes per vendre banderes ?

Valoració:-22menosmas
Per Sense vergonya, fa mes de 10 anys

És el mínim que es mereix. El mínim. Esperem que trobi en el seu camí un jutge com Castro.

Valoració:16menosmas
Per Paula, fa mes de 10 anys

Ha d´anar en un vagó sol perquè la gent l´escridassaria... I ves!

Valoració:17menosmas
Per L´amo del cafè, fa mes de 10 anys

Me pareix totalment indecorós que reservàs un vagó per ell i la seva gent, amb el que deu costar, malgrat "tengui molts doblers".

Valoració:36menosmas
Per Toni, fa mes de 10 anys

Vaja notícia...Aquest diari fa pena.

Valoració:-32menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 10 anys

No se preocupen.Ya tenemos entre rejas,y por mucho tiempo, a su casi ex pareja la Sra.Munar.Todo llegará

Valoració:3menosmas
Per Marc Tul·li, fa mes de 10 anys

Cicero, en Matas no és que tengui drets, és que, essent un delingüent condemnat, té privilegis. Li reserven un vagó per no mesclar-se amb el populatxo com tu.
I tu encara voldries llevar el dret a la gent a dir-li a la cara el que pensa d'un pocavergonya.
Es nota de quin peu calces. Els peperos parlant de drets i de llibertat encara fan més pudor.

Valoració:60menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente