muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Atac d'Arran a la seu del PP

Pintada d'Arran a la seu del PP de Palma. | Arran

L'organització independentista Arran ha realitzat aquesta matinada una acció de protesta contra la seu del PP de Palma.

Concretament, Arran ha pintat la pared de la seu dels populars amb el següent text: “Qui juga amb foc s'acaba cremant. Arran”.

Els joves asseguren en un comunicat on reivindiquen l'acció que “volem fer patent que la culpa de la immensa destrossa causada per l'incendi forestal d'Andratx no va ser únicament d'un ciutadà irresponsable, sinó del Govern del PP, amb les retallades del pressupost que han afectat el personal i a la prevenció, i que haurien pogut reduir en gran mesura la tragèdia”.

És per això que assenyalen que “són els vertaders culpables d'aquesta desgràcia", i per això "advertir-los que no quedaran impunes”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 10 anys


Poble de Mallorca, Demostrem el nostre rebuig cap a la política pancatalaniste d’espoli cultural que mos fan des de es Principat.

Des de Artà a Andratx, des de Pollença fins a Santanyí. Tots units i amb un sol clam.

No més pancatalanisme !!! No més pancatalanisme !!! No més pancatalanisme !!!

Manifestau-vos dia 2 de setembre, a les 18h, plaça de la Porta pintada, a Ciutat de Mallorca.

Valoració:-2menosmas
Per ANDREU,, fa mes de 10 anys

Es pancatalanisme de tres pèr cuatre no passarà a sa història com un exemple a seguir, cada vegada s'està quedant més aïllat i repudiat a ses illes aquestes quatre rates que ho formen, Una llàstima tota aquesta gent poc democratica.
A fer punyetes, Catafuya i es inventats/interesats pastissos catalanufos
Som i serem mallorquins i Balears.. ni de conya catalanufos.

Valoració:10menosmas
Per Català dets orgues., fa mes de 10 anys

Català dets orgues.,

Balears, Valencians i Aragonesos units contra el catalanisme annexionista i feixista.
¿Perque volen fer desapareixer es Mallorquìi sa seva cultura promocionant es Català i sa seva cultura?
Barco!! es mallorquins, es balears no volem ser ni sentim s'invent d'es països catalans, aquesta terra te una cultura i una història tan valiossa i tan rica que no porem permetre que cuatre venuts catalanufos mós barrinin es llegat d’es nostros padrins...Catalonia independent? Demà. M´en fot. Ara bé, ja podeu partir cap allà tots els menjaculs pancatalanistes

http://www.youtube.com/watch?v=Qgl9Xyop0vE

Valoració:6menosmas
Per Biel, fa mes de 10 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Jeroni Rosselló, Antoni Maria Alcover, Gabriel Alomar, Pere Oliver Domenge, Joan Fuster, Josep Guia, Joan Guasp, etc.

Valoració:8menosmas
Per De Salses a Guardamar, fa mes de 10 anys

"La proposta de Guia recull, així mateix, una llarga tradició d'ús ample del significant Catalunya. Com a exemple paradigmàtic, el mallorquí Gabriel Alomar es referia a tota la Catalunya com a agrupació de la Catalunya continental i la Catalunya insular, tal com recull Gregori Mir en el llibre 'Sobre nacionalisme i nacionalistes a Mallorca'."

Viquipèdia, article "Digueu-li Catalunya"

http://in.directe.cat/documents/digueu-li_catalunya.pdf

www.tot-catalunya.cat

Valoració:0menosmas
Per Mallorquí i, per tant, nacional de Catalunya, fa mes de 10 anys

Catalunya vol dir "terra dels catalans". Per tant, els catalans conscients d'esser-ho, tant si som de les Illes Balears, com del Principat, com de València, o d'on sigui del nostre territori nacional, sempre hem distingit i distingim els sentiments regionals dels nacionals -sentiments no incompatibles- i sabem que la terra dels catalans, Catalunya, no es redueix a la regió del Principat.

Valoració:12menosmas
Per ES RIDICULS CATALANUFOS, fa mes de 10 anys

Som Mallorquins.. Som Balears ...mai, mai catalans ni de s'invent d'es països (pastïssos) catalans,


No es que m’agradi xerrà molt d’es catalans però ses darreres passes qu’el Sr. Mas i sa seva tropa han fet son de pinyol vermei. No se pot permetre que amb sa situaçió que petim tots es espanyols, ells també enmerden sa societat amb absurdes reivindicaçions reclamant una independençi ridícula i traidora. No vui entrar a fé cap análisis d’aquets pollos, però si d’es curts de gambals d’es catalanufos balears que están defenssant s’indpendençi catalana.
¿ Que coño els importa a ells si Catalunya se separa d’Espanya ò no? ¿ Que esperen, que ses Illes se sepereran, també? ¿ I Valencia? ¿ i tots juntets ferem es GRAN PAIS CATALA?. Idò, merda, ni mós juntarem ni mài ferem es Gran país catalá ni mós sepererem d’Espanya.
No se constituirán mài es Paissos Catalans perque mài han existit, es una asquerossa inventada d’es nacionalistes catalans de priçipis d’es segle passt que lo que volien era anexioná Valencia i Ses Illes, donat sa majó força mediatica de Catalunya i posteriorment impossá ses seves regles i zas, crec que m’enteneu.
¿ Còm poren dir que son un estat si mài han estat una nació? No varen passá mài de Condads, inclús el Rey no es més que Compte de Barcelona. Mentides, senyors, mentides formulades i alimentades per interessos económics.
Si feim referenci a Ses Illes ò a Valencia pot canvià un poquet, ells si que a un momento de sa seva historia varen esser reines independents, amb rei , moneda propi, exercit propi i lleis propis. Per aquesta raó, ¿ Hem de demaná s’independenci?. Ojala heu fossim independents, però no crec que avui sigui factible aquest camí.
No hem de esser ridiculs ni traidors a san ostra terra. Quant vaig voure aquella banda ( 4 rates) de catalanufos balears a sa manifestaçió d’en Mas, me vá pujar es sopar de dilluns passat. Increible que no mós bastin es nostros problemas aquí perque haguim de anar a fé es capullo a una feste que no es nostra. Ridicul, senyors, ridicul.
Es ben vere que sa gent jà no fá càs a n’aquets individuos, venguts amenos desde que es riu de subvençions s’han acabat, però no deixa de esser preocupant lo que passa a n’aquesta terra amb aquets pinpollos. No se si lo que els hi passa a nes catalanufos sigui un virus que els transforme en zombis catalanufos a ses ordes d’en Mas ò del “ President de presidents” ( Sr. Pujol), segons deia un amic d’es meu fii s’altra día a n’es Facebook: “ Hem de anar a vèure al nostre estimat Pujol, el nostre president de presidents”. Aquest tio no es més beneit perque no a n’hi ha més. Si aixó no es curtó. Es preocupant, senyors, que es nostros joves pensin amb Catalunya i es seus interessos, politics, etc i creguin que defenssant aquels buitres están defenssant Ses Illes. ¿ Amb que pensen?¿ No esterem tornat lòcos?.
Noltros, es balears tenim aquí molta feina més important que fer que anar a fer,lis es llit a n’es catalans. Tenim una llengo que defenssá, una histori que explicà a n’es catalanufos ( a qui le mós han cambiada), tenim una cultura que s’eatá aufegant davant unes tradiçions importades i que no son nostres ( Castells, falles, etc).
No porem permetre que aquets catalanufos traidors seguesquin impossant i envenenant ses nostres rèls.
Per què s'han ignorat i despreciat tant ses diferentes modalitats de sa nostra terra?.
A ca nostra no tendríem cap conflicte lingüístic si no mos haguessin imposat es català dets orgues. Que el se'n duguin a ca seva, i s'ha acabat.

Valoració:-5menosmas
Per Joan Josep Llull, fa mes de 10 anys

"[...]l'ideal fóra adoptar, no ja la forma "Catalunya Gran", sinó senzillament Catalunya, per designar les nostres terres. Ara bé: aquesta aspiració ha d'ajornar-se sine die. Podem preparar les condicions materials i morals perquè, un dia sigui ja factible. I és per això que en certs moments caldria recomanar una cautela esmolada en l'ús de la paraula "Catalunya". Hauríem de fer els majors esforços per reservar-li en el futur aquella amplitud integral. És per aquesta raó que convé emprar sistemàticament la denominació "el Principat"[...] Al cap i a la fi, en tot aquest problema del restabliment d'una terminologia col·lectiva apropiada, la victòria sobre els anacrònics prejudicis particularistes ha de ser guanyada a força de reiterar les fórmules escollides i procedents, i a força d'acostumar-nos i acostumar els altres a utilitzar-les d'una manera metòdica. No ens hem pas d'enganyar: es tracta d'una qüestió de rutines. Contra la rutina creada en els temps de la nostra disgregació com a poble, hem de crear-ne una altra que resumeixi la nostra voluntat de reintegració. [...]"

Joan Fuster, "Qüestió de noms" (1962)

Ara ja és factible, el futur ja és aquí. Tots quants tenim voluntat de reintegració ja hem superat "la rutina creada en els temps de la nostra disgregació com a poble" i, gràcies a tots aquells qui ens han preparat "les condicions materials i morals" perquè ho sigui, de factible, ens hem acostumat a utilitzar metòdicament el corònim Catalunya amb l'amplitud integral que li correspon, això és, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer. També, empram sistemàticament la denominació "el Principat" per referir-nos a les quatre províncies de la Comunitat autònoma espanyola; dita "Catalunya" per la legalitat estatal ocupant i per tots quants no han aconseguit, encara, "la victòria sobre els anacrònics prejudicis particularistes".

Valoració:10menosmas
Per Alex, fa mes de 10 anys

Ja voldria jo que aquesta gestusa des maulets.. arran s'agafés es barco per es principat i no tornés més.. perquè són uns feixistes.. uns traïdors, uns venuts de sa seva terra .. però és lo normal ja estan acostumats a posar es cul.


http://img850.imageshack.us/img850/8339/noensrepresenta.jpg

Valoració:-14menosmas
Per Foner Vermell i Negre, fa mes de 10 anys

Mos volen fer creure que Mallorquins/Balears i catalans sempre hem estat "cul i merda" , però sa realitat va ser un altra, repasau s'historia, ambició, manipulació i invasió (armada,assassinat i extermini,batalla de Llucmajor (25 d'octubre de 1349)).. som mallorquins.. som balears ...mai, mai catalans ni de s'invent d'es països (pastïssos) catalans, barco a tot pancatalanisme !! A alguns de voltros necessita una avaluació psiquiàtrica... sou demòcrates de pensament únic i en es que no pensen com voltros són forasters i uns feixistes, he, he avegades donau llàstima
Barco.. renegats !!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente