algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

MÉS reclama l'ús públic de Marivent

La coalició econacionalista critica la “despesa excessiva” de les vacances de la Família Reial a l'illa

MÉS ha elaborat aquest fotomuntatge de la reunió entre el rei i Rajoy. La coalició torna a reclamar l'ús públic de Marivent. | MÉS

MÉS reclama l'ús públic dels jardins de Marivent i l'ús Cultural del Palau. La coalició, a més, critica la “despesa excessiva” de les vacances de la Família Reial a Mallorca. Els econacionalistes asseguren que les barriades de Porto Pi, Cala Major i Sant Agustí no disposen de cap parc i és “una tudada que els jardins de Marivent no puguin esser públics per a què la Casa Real els utilitzi no més de 6o dies a l’any i cada vegada per manco membres”.

Les crítiques del grup polític coincideixen amb la reunió mantinguda divendres entre el rei Joan Carles i Mariano Rajoy, president del Govern. MÉS considera que Marivent “no és el lloc” per rebre el cap de l'Executiu". Marivent no és la seu oficial de la Casa Real a l'Arxipèlag, ja que aquesta és el Palau de l’Almudaina. "Necessita la Casa Reial el palau de l’Almudaina? Per l’ús que en fa? no! ja que l’ús més conegut és el sopar d’agraïment que fa a les autoritats de les Illes Balears per finançar les seves vacances en més de 1.600.000 euros. Ens resulta car aquest sopar, la veritat", assegura Fina Santiago, diputada de la coalició.

Despesa econòmica
D'altra banda, MÉS considera que la visita de Rajoy a Marivent "ens resulta molt cara” a tots els ciutadans. En aquest sentit, assegura que el nombre d'unitats de seguretat que s'han de desplaçar fins a l'illa “no és gens econòmic” i es demanana si aquesta reunió era "tan necessària”. En aquest sentit, la coalició a través del diputat de Compromís-EQUO farà una pregunta al Congrés per saber quants de membres dels cossos de seguretat de l'Estat s'han desplaçat i el seu cost real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per campos, fa mes de 10 anys

No poden esser MES beneits!

Valoració:-4menosmas
Per Moner, fa mes de 10 anys

Més, sempre demana Marivent quan no governa, (quan governa, podrien fer qualquecosa, però no ho fan), quan toquen poder, callen, cobren i seu a ses poltrones més contents que un ginjol.

Valoració:-2menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

CÁLLA, PERRO LEPERO

Valoració:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:18menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

Podríamos declarar el palacio colonia catalana y meter dentro a todos los "catalanes de mallorca" (espacio de sobra tendrían).

Y todos felices!! Ellos en su catalanidad, y nosotros sin tener que aguantarlos

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente