algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

STEI i UOB fan pinya amb els pares de l'Aina Moll per a defensar Miquel Perelló

El sindicat Unió Obrera Balear (UOB) s'ha afegit aquest divendres de forma rotunda a la defensa del mestre Miquel Perelló, rere la publicació a dBalears de la carta pública dels pares del CEIP Aina Moll, que sortiren al pas de les crítiques de la portaveu d'educació del Partit Popular sobre qui fou director general d'Educació amb el Pacte. Suposadament segons això, Perelló "adoctrina els seus alumnes".

La secció d'ensenyament del sindicat considera que Perelló és "una víctima més de la caça de bruixes del PP, Bauzá, Camps, Estarellas i companyia".

En un comunicat, la UOB fa un resum de distints casos en els quals els professors han rebut un "linxament i criminalització per part dels PP i les seves terminals, el Círculo Balear i l'Institut de Política Familiar", l'organització presidida per Agustín Buades.

"Només durant el curs 2012-2013 hem vist com aquests actes es repetien amb els mestres de na Caragol d'Artà, del CEIP Ponent d'Inca, de l'IES Binissalem, entre d'altres", afirmen.

"Que no en toquin cap dels nostres, per motius ideològics, polítics, lingüístics o culturals", adverteixen a la UOB, i a més prometen defensar-se "amb carn i ungles i el barram ben esmolat".

L'STEI s'hi suma

Així mateix, l'STEI ha expressat igualment el seu suport total a Perelló. També en un comunicat han informat que "lamentam i rebutjam la dinàmica de confrontació que la Conselleria de d'Educació manté amb el col·lectiu docent".

En aquest sentit, fan una crida a la necessitat de restablir els ponts entre l'Administració i els representants del professorat, amb l'objectiu d'"obrir un autèntic procés de negociació per a resoldre els problemes que pateix el nostre sistema educatiu".

L'STEI reconeix la bona feina de gent com en Miquel Perelló i tants altres professionals que, "en un context molt dur de retallades, treuen endavant el dia a dia dels centres escolars de les Illes".

Als representants dels docents no els quadra que la consellera Joana Maria Camps parli de "concòrdia" i de "recerca de grans pactes en el món educatiu", mentre acusa sense proves els mestres de les Illes, i atia amb duresa i d'una manera molt irresponsable el foc de la confrontació i del descrèdit del professorat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 10 anys

Noltros som pares d'una nina de tres anys, a l'Aina Moll i estam astorats de veure com s'ataca un professorat extremadament competent i compromès.

Després de veure com funciona el centre, i parlar amb altres pares, pensam que seria una sort que en Miquel arribi a ser el mestre de les nostres filles.
Si això no és possible i no ho arriba a ser, tampoc passarà res perquè sabem que qualsevol dels altres mestres del centre, que donen costat a n'en Miquel també són uns excel·lents professionals que les acompanyaran i les ajudaran a crèixer com a persones al llarg de la seva infantesa!

Ànims i endevant Miquel!

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente