algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Els pares del CEIP Aina Moll surten en defensa del mestre Miquel Perelló

Fou l'antic director general d'Educació amb el Pacte

19910
Llaç quadribarrat a la façana d'un centre escolar a Palma. | C. POLLS

En la polèmica oberta per la responsable d'Educació i pel president del Govern, que en diverses manifestacions públiques atiaren la discussió al món docent de les Illes, afirmant que a les aules s'adoctrinava els alumnes, els pares prenen la paraula. Ens ha arribat una carta d'un pare que vol puntualitzar una sèrie de qüestions relatives a aquest tema:

 Al mestre del nostres fills; gràcies Miquel!

El passat dia 14 de juny un diari local recollia textualment les paraules pronunciades per la portaveu d'Educació del PP al Parlament qui, segons el diari, posà com a exemple del suposat assetjament catalanista que estarien patint els infants de les Illes que : "L'antic director general d'Educació amb el Pacte, el senyor Perelló, reuní els infants l'altre dia al pati de l'escola i els demanà a veure si havien sentit gaire la paraula crisi" (sic).

Deixant de banda l'absurd de l'exemple, el grup de pares i mares dels nins i nines de 3er C del Col·legi Públic Aina Moll i Marquès de Palma, que tenen com a tutor dels seus fills el senyor Miquel Perelló, volem manifestar públicament el següent:

Com a pares i mares que cuidam i vigilam no només el progrés acadèmic dels nostres fills i filles, sinó també la seva educació integral com a persones, fem saber que el senyor Miquel Perelló té el nostre total suport per continuar duent a terme la tasca educativa que ha iniciat amb els nostres infants.

Compartim i defensam el seu estil docent, que ha demostrat ser a més de totalment democràtic, extraordinàriament profitós pels nins, que dia a dia donen proves d'haver millorat la seva curiositat i capacitat de reflexió en vers el món que els envolta. Els nostres fills i filles aprenen i molt, llegeixen i escriuen, resolen problemes, comenten notícies que ells mateixos troben curioses, toquen amb les mans les espigues, el blat, la farina i el pa, es fan i ens fan preguntes, de vegades gens bones de contestar! La seva capacitat de reflexió i de raonament creix a pams, estan aprenent a resoldre conflictes mitjançant el diàleg, a ser solidaris, crítics i responsables, a preocupar-se pels altres, viuen el temps d'escola amb il·lusió i alegria... en definitiva, pensem que és una sort que en Miquel sigui el mestre dels nostres fills. És aquesta i no altra l'educació que nosaltres volem per ells. Que quedi clar.

Volem per tant donar públicament les gràcies a n'en Miquel Perelló i també enviar el nostre agraïment i suport als altres mestres de l'escola Aina Moll i Marquès, per la bona feina que fan cada dia. Moltes gràcies!

Dino Gayà, en nom d'un grup de pares i mares dels alumnes de 3er C del Col·legi Públic Aina Moll i Marquès (Palma).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 11 anys

Noltros som pares d'una nina de tres anys, a l'Aina Moll i estam astorats de veure com s'ataca un professorat extremadament competent i compromès.

Després de veure com funciona el centre, i parlar amb altres pares i mares, pensam que seria una gran sort que en Miquel arribi a ser el mestre de les nostres filles.
Si això no és possible i no ho arriba a ser, tampoc passarà res perquè sabem que qualsevol dels altres mestres del centre, que donen costat a n'en Miquel, també són uns excel·lents professionals que les acompanyaran i les ajudaran a crèixer com a persones al llarg de la seva infantesa!

Ànims i endevant Miquel!

Valoració:5menosmas
Per Joan-Antoni Mesquida Cantallops, fa mes de 11 anys

Jo vaig tenir de mestre a 4t. i 5è. de l'antica EGB en Miquel Perelló els anys 1976 a 1978. El recordaré sempre com el millor mestre de la meva vida. La seva vocació, ja des dels seus primers anys de mestre, era i és extraordinària. Gràcies a ell, i a d'altres mestres com ell, m'he pogut formar com a persona i en els coneixements que he pogut adquirir.
Vull manifestar el meu suport més absolut a en Miquel Perelló, mestre i amic.
M'agradaria que molts de mestres i professors poguessin ser conscients de la seva tasca, ja que és modèlica.
Moltes gràcies, Miquel.

Valoració:30menosmas
Per miquel, fa mes de 11 anys

Rectificació al meu comentari fet fa uns moments. Son quatre i no tres, el meus nets que van al Centre AINA MOLL I MARQUÈS.Gràcies.


en Miquel Solivelles i Mir

Valoració:38menosmas
Per Un pare d'alumne del CEIP Aina Moll iMarquès, fa mes de 11 anys

Completament d'acord. En Miquel és una referència per a molts pares i mares; alguns d'ells han estat alumnes seus i ara han tengut la sort que els seus fills puguin ser també alumnes d'en Miquel. Té TOT EL SUPORT DE LA COMUNITAT EDUCATIVA perquè només ha fet que fer feina, feina i més feina i de molta qualitat, per a l'educació a les illes balears.
La impresentable diputada pepera, no es mereix ni que la anomenin. Té tot el nostre despreci.

Valoració:36menosmas
Per miquel, fa mes de 11 anys

Jo soc Padrí, i no pare, de tres nets i d'una altre que possiblement hi anirà a aquest COL.LEGIT PÙBLIC AINA MOLL I MARQUÈS. He patit en la meva infantesa, una educació tètrica (franquista) i desastrosa (post franquista).La de la" transició" lamentable en la seva "ETERNA NORMALITZACIÓ". La poca llum que es beslluma la fan i la donen persones i professionals com en MIQUEL PERELLO.Gràcies amic Miquel.

Miquel Solivelles i Miir

Valoració:52menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente