algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Jubilats per Mallorca temen la dolentia d'Educació i dels Governs del PP

19980
Imatge d'arxiu d'alguns integrants de la plataforma dels Jubilats per Mallorca. | J.M.

L'organització Jubilats per Mallorca tem la Conselleria d'Educació pels seus actes i també per les seves paraules. Segons manifesten, aquesta "acusa els ensenyants d'adoctrinar i en canvi posa les bases per a eliminar la llibertat de càtedra".

«Adoctrinar és allò que feien les institucions franquistes, que el partit de la consellera Camps encara mai no ha condemnat; adoctrinar és mentir en les dades d'elecció de llengua, fent servir el control de l'Administració per fer partidisme ideològic; adoctrinar és haver reduït o suprimit el pluralisme a les emissores de ràdio i de televisió públiques; adoctrinar és acusar d'adoctrinadors tots els qui defensen, sense mentir, postures contràries a les que defensen els membres del Govern Balear», indiquen aquests veterans defensors dels drets socials, culturals, econòmics i de tota casta.

Així doncs, justifiquen així el fet que els ciutadans tenguin por de la conselleria: «tenim por d'aquesta consellera, perquè l'acusació que ha fet podria ser perquè és ignorant en el tema del qual és responsable i la duen enganada, però la manipulació que fan d'unes dades que són de tots, certament és dolentia. Això és el que fa por», afirma.

No just de la Conselleria, sinó dels Governs del PP

La por que expressen els jubilats no es limita sols a la consellera Joana Maria Camps, i en canvi, l'extenen als governs del Partit Popular, tant pel que fa a les Illes com a l'estat. No tenen cap mania de tocar el costat que crema.

D'una banda, consideren que l'Executiu autonòmic "permet l'explotació esclavista dels treballadors d'hostaleria i d'altres; governa en contra dels petits i mitjans emprenedors i a favor de les grans empreses, destruint molts més llocs de feina que no els que genera; i vol importar fems d'arreu d'Europa per cremar-los a Son Reus".

Així mateix, "tenint l'obligació de defensar l'única llengua que l'Estatut d'Autonomia defineix com a pròpia, l'han declarada prescindible, i encara tenen la barra de dir que defensen el mallorquí, el menorquí, l'eivissenc i el formenterer, quan n'han decretat la reculada. Actuen en contra de tot allò que haurien de defensar. Això fa por", emfatitzen.

En el cas del PP espanyol, censuren que la fiscalia defensi els banquers que han provocat la crisi, a la vegada que volen reduir les pensions públiques i han hagut de posar mà a les reserves per salvar els bancs i amb elles els plans privats de pensions que de no ser així ja haurien fet fallida.

D'aquesta forma «permeten jubilacions multimilionàries de banquers i troben que la solució és retallar les dels treballadors. Un govern que afavoreix els rics culpables, que de cada dia són més rics, i fa pagar els treballadors innocents, fa por. I més en fa que no permetin que una gent que vol trobar les despulles dels seus morts per enterrar-los dignament, ho pugui fer".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per historiador, fa mes de 10 anys

Estos cuatro señores representan al siglo XIX, y en sus neuronas todavia transita el odio de un pasado que ha pasado con creces, pero ellos siguen en sus trece.

Valoració:-2menosmas
Per Bén fet, fa mes de 10 anys

Aquesta gent de Jubilats per Mallorca té coneixemts, i tampoc és tan vella,i pot assessorar amb la seva experiencia. Però diga, me gonellots si en Forcades, en mira d´obres.. Bé, tal volta mira les dels seus xalets.

Valoració:3menosmas
Per narnau, fa mes de 10 anys

@cabrit,
Dius que han robat més que el PP???!!!
Això sí que és impossible!!!

Valoració:4menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

@Josep Bassa austríacs

Jo m´en sé d´un de partit, ben català, que encara ha robat més que el PP.

Si la corrupció politica ha de ser la justificació dels teus comentaris estàs ben arreglat, meine liebe.

Valoració:-7menosmas
Per Josep Bassa austríacs, fa mes de 10 anys

Pep, Cabrit i afrencesats:

Deveu ser del PP, d´aquest partit que ataca la nostra llengua (la mateixa que emprau vosaltres) ha robat el que han volgut, ha promocionat prínceps consortes que se´ns han duit els doblers... veritat?
Aquestes són les feines que teniu vosaltres? Pens que més valdria que estassiu en una cadira de rodes sense poder accedir a tocar res.

Valoració:6menosmas
Per pep, fa mes de 10 anys

En tenen poques de feines, aquets quatre jubiladets. Ara això si, son molt graciosos. seguiu així, no aflexeu...ja ja ja ja ja

Valoració:-19menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

Boneeeeeeeeeeeet.......au ves a mirar obres, com fan els jubilats, que, entre vagues de fam, tours amb fabiols i collonades per l´estil, estàs fent es ridicul, padri.

Valoració:-8menosmas
Per Clar com l´aigua, fa mes de 10 anys

Els jubilats per Mallorca diuen el que pensen i creuen. Ja han viscut moltes de coses i ja tenen molta experiència. Tampoc cobren sous astronòmics ni tenen cadires per conservar, com sí que fan els polítics. Per tant no tenen per què dir dois o mentides.

Valoració:9menosmas
Per Jubilats afrancesats, fa mes de 10 anys

Sa primera tongada de mallorquins de la ceba, ha arribat a sa 3ª edat i no tenen més feines que atacar ses decisions des govern de torn pes simple motiu que es des PP, no tenen cap ni un d'argument, tot són prejudicis i rencor cap es que consideren s'enenic.
Serà que han començat a fer cadufos?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente