algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Querella contra el Govern per homicidi imprudent d'Alpha Pam

20586
Al ple de Santa Margalida es demanà que s'investigàs la mort del jove i s'indemnitzàs la família. | E. BALLESTERO

Les organitzacions Drets Humans de Mallorca, la Confederació General del Treball de Balears (CGT-IB) i l'Associació de Senegalesos de Mallorca (Asema), representades per l'advocat Pablo Alonso de Caso, presentaren ahir una querella contra el Govern per haver comès homicidi imprudent i altres quatre delictes relacionats amb la mort d'Alpha Pam.

Els querellants detallaren que la seva acció es dirigeix contra el conseller de Salut, Martí Sansaloni, el director de Salut Pública i Consum, Luís Rafael Santiso, contra el director del Servei de Salut, Miquel Tomàs, a més de l'exgerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, Fernando Navarro, qui va ser cessat en relació a la defunció del jove senegalès afectat de tuberculosi.

En el text, presentat davant un Jutjat d'Instrucció de Palma, assenyalen que hi ha hagut cinc delictes en les seves actuacions, com són la denegació discriminatòria d'una prestació de caràcter públic, prevaricació, coaccions, homicidi imprudent i revelació de secrets.

Denúncia de MÉS
Aquesta acció jurídica se suma a l'empresa fa unes setmanes pels dirigents de MÉS, Biel Barceló i Fina Santiago, qui ratificaren en qualitat d'acusació particular al Jutjat d'Instrucció 2 d'Inca una denúncia penal contra les persones que poguessin ser responsables de la mort del jove.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys

Un diu "senzilla de curar"!

La tuberculosi ès mortal fins a més del 50%.
No se cura amb medicines.
Se cura o millor dit se inactiva amb una nutrició adequada
amb vitamines com la D i A i molt de sol.
Passar hiverns a Mallorca resulta perillós per els tuberculosos.
Quasi tots els negres africans tenen latent la tuberculosi.
Aquesta víctima que se menciona hagués durat més àl seu
país, tal vegada hagués arribat a vell com la majoria de
negres africans que tenen una suficient alimentació.
A Africa equatorial i tropical la tuberculosi mata per insuficient
nutrició i à Europa per insuficient insolació.

Valoració:2menosmas
Per guillem, fa mes de 10 anys

Ningu mereix morir d'una malaltia tan senzilla de diagnosticar i tan sencilla de curar. La tuberculosi la curen a qualsevol pais pobre. Aquest homo feia vuit anys que vivia a Mallorca, pagava IVA quan anava a comprar, volia fer feina i cotitzar. Es segur que defraudava menys a Hisenda que qualsevol dels empresaris o banquers que tenen bula de l'Agència Tributària per amagar milions d'euros a paraisos fiscals.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente