nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Fernández prescindeix de la cap de l'Institut de la Dona que no tenia dedicació exclusiva

La consellera de Família i Serveis Socials, Sandra Fernández, ha decidit prescindir de la directora de l'Institut Balear de la Dona (IBD), Manuela Mesesguer, que segons havien denunciat els partits de l'oposició i les associacions de dones, no tenia dedicació exclusiva al càrrec i només anava a fer feina un pic per setmana.

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Família i Serveis Socials, ha nomenat Isabel Llinàs Warthmann directora de l'Institut Balear de la Dona (IBD), una vegada que el consell rector d'aquest òrgan ha estat informat sobre els canvis en la direcció. També s'ha disposat el cessament de Manuela Meseguer en el càrrec.

Llinàs ja va ocupar el lloc de directora d'aquest Institut entre els anys 2003 i 2007.

Amb formació en l'àmbit empresarial, ha rebut diversos guardons nacionals relacionats amb el tema de la igualtat, com és el reconeixement del Ministeri de Treball i Afers Socials "Por la Igualdad y por la Libertad, contra la Violencia hacia las Mujeres" (2004), o el Premi Observatori contra Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial (2007).

Entre 2007 i 2011 va ser diputada autonòmica i fins ara ha estat consellera del Consell de Mallorca. També és membre de la Directiva Nacional de l'associació Mujeres en Igualdad.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.