cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

"Utilitzeu la llengua com a llança contra tot el que es mogui"

La Consellera d'Educació es defensà de les crítiques atacant a l'oposició durant el ple d'ahir

19956
Joana Maria Camps, ahir al ple. | Miquel A.Cañellas

"Empreu la vostra estimada llengua com a llança contra tot el que es mogui", així respongué ahir la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, al diputat del PSIB, Lluís Maicas, quan aquest li demanà què pensa fer per apagar els focs que han encès al sector educatiu. I tirà en cara als socialistes que "qui prenen foc són vostès", i posà com exemple que no pot ser que alguns docents obliguin als infants a fer cartells reivindicatius que després es pengen a les façanes dels centres.

Camps, que ahir s'enfrontà al setè ple en qualitat de consellera, assegurà també que "a les urnes i a molts de pares, moltes mares, molts de professors, quasi tots, diria, pares i mares. La minoria no pot llevar la raó a la majoria".

L'oposició quedà tant impactada de les paraules de Camps que l'aplaudiren i cridaren dient "bravo, bravo". Així respongué Camps al diputat del PSIB, quan aquest li digué que "una majoria parlamentària no legitima la insensatesa de creure's infal·libles. Vostè ha aconseguit allò que semblava impossible, convertir els amics en enemics". I és que Camps, durant tot el ple utilitzà l'atac a l'oposició i la confrontació alhora de respondre a qüestions pràctiques del sistema educatiu que li plantejaren.

Un altre dels moments que més indignaren als assistents al ple va ser quan el Grup Parlamentari Popular felicità a la consellera per la posada en marxa d'un correu electrònic (educarenfamilia@caib.es) que permet que els pares i mares puguin contactar directament amb la Conselleria.

Camps assegurà que des de què funciona aquesta nova via de comunicació ja "hem rebut 500 correus que són agraïments, dubtes o suggeriments". I afegí que "es contesten tot els correus, un a un".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Tronxo, fa mes de 10 anys

Cristian
I jo crec que tu tampoc has contestat sa meva pregunta
¿Qui va unificar es Castella , ? Sa RAE
.quan Mossen va abandonar sa presidencia de I.E.C es perque se barella amb en Pompeu
¿Quin va esser es motiu de sa brega? Aixo es sa meva pregunta

Valoració:-3menosmas
Per Molt bé consellera!!, fa mes de 10 anys

Ja està bé, això ès un abus: amenacen ses editorials, desprestigien ses notres modalitats, creen confusió as pares i, encara pitjor,ats infants. Per favor, posi orde d'una vegada, aquests matonisme no pot anar més enllà.

Valoració:-3menosmas
Per Cristian, fa mes de 10 anys

Tronxo, crec que no has entès el que va fer el mestre Fabra. Davant la disparitat d'ortografies del català, Fabra va codificar la llengua per dotar-la d'unitat, sota la supervisió de l'Institut d'Estudis Catalans.

Penses que això és imposar, per què no defenses una ortografia per l'andalús, una altra per madrileny i una altra pel murcià, en comptes d'un castellà unificat?

Pensa-hi!

Valoració:4menosmas
Per Tronxo, fa mes de 10 anys

En Bernat te tota sa rao, i es vera que so haurien de fer mirar perque ells no hi veuen un pam lluny des caparrot

Valoració:0menosmas
Per Òscar, fa mes de 10 anys

els espanyols, en general, demostren ser mala gent.

Valoració:7menosmas
Per Bernat,, fa mes de 10 anys


¿Per que uns mestres Mallorquins, destruexen sa cultura que han heredat des seus pares y padrins, per ajuda, adopta y defenssa radicalment sa cultura catalana? Sa sociedat Mallorquina so eura de mira, a n’axo.

Valoració:-9menosmas
Per Bernat,, fa mes de 10 anys


¿Per que uns mestres Mallorquins, destruexen sa cultura que han heredat des seus pares y padrins, per ajuda, adopta y defenssa radicalment sa cultura catalana? Sa sociedat Mallorquina so eura de mira, a n’axo.

Valoració:-10menosmas
Per plataforma defensa homes maltractats, fa mes de 10 anys

Ja ho pots ben dir Dòna maltractada, té dues tares aquest homenet. Al manco visibles.

Valoració:-4menosmas
Per Dòna maltractada (Pel Govern del PP), fa mes de 10 anys

No planyis el seu home, perque si en té, deu ser un gonellarro d´aquests del Cirulo Balear.

Valoració:7menosmas
Per Quin doi!, fa mes de 10 anys

Quan he vist la foto de la consellera amb aquest "traque de retxes", per un moment m´he pesnat que anava de presidiària.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente