cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

MÉS duu a la barra els acomiadaments 'nuls' del Govern

El grup parlamentari MÉS ha presentat una denúncia davant la Fiscalia pels acomiadaments de treballadors a empreses públiques de Balears, degut al fet que alguns d'aquests han estat «declarats nuls» per part dels tribunals i, per la seva banda, el PP ha assenyalat que això «no té fonamentació» i ha assegurat que la coalició econacionalista «s'està passant de la ratlla».

El portaveu de MÉS, Biel Barceló, ha recordat després de la Junta de Portaveus que en aquest procés de reestructuració del sector públic instrumental duit a terme per l'Administració «no s'està donant ni el preavís de 15 dies, ni indemnització, i es fa sense cap tipus d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO)».

Així, ha incidit que «els tribunals estan demanant la readmissió dels treballadors» i ha tornat a criticar que la reacció del Govern «ha estat reincorporar-los, perquè no els queda cap altre remei, però enviar-los a la seva casa, mentre segueixen cobrant».

MÉS ja va anunciar la setmana passada que estava «estudiant accions polítiques, sense descartar la via legal», per una presumpta «malversació de fons públics», perquè segons detallen en l'escrit presentat davant el Ministeri Públic, es paga «amb recursos públics a treballadors sense cap funció o tasca pròpia del seu lloc de treball», mentre «se'ls obliga a quedar-se a casa».

Per la seva banda, la portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha destacat, també després de la Junta de Portaveus, que el plantejament dels econacionalistes «està totalment equivocat» i ha detallat que una cosa «és la crítica política i parlamentària, i una altra que apuntin que hi ha delicte».

En aquest sentit, ha posat l'accent en què el Govern treballa en la «via de recursos» degut «al canvi de criteri d'un jutjat determinat, diferent al del Tribunal Suprem», malgrat que ha dit que respecten aquest canvi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cris, fa mes de 10 anys

Ai Mabel... que no t'enteres!!

Quan dius una cosa "és la crítica política i parlamentària, i una altra que apuntin que hi ha delicte"... què vols que faci el grup MÉS o qualsevol altre partit de l'oposició, que callin i vos deixin fer tot allò que vulgueu?

No filla... l'oposició està per fer la seva feina i, en aquest sentit, els tribunals estan per jutjar delictes, cosa que, per a la teva informació, no pot fer el Parlament.

O sigui que deixa de dir bestieses i tingues un poc d'humilitat.

Valoració:1menosmas
Per Un de tants, fa mes de 10 anys

a Un català:

em recorda quan anava a l'escola i feiem classes de FEN (Formación del Espiritu Naci-onal)

Per cert: Espanya no és una nació és un estat plurinacional. Existeix una nació catalana i no una nació espanyola.

Valoració:5menosmas
Per hot, fa mes de 10 anys

El Govern demostre esser molt incompetent. Si se se vol llevar de sobre empleats lo que ha de fer es indemnizarlos segons llei i fer l his un despido improcedent i punt. Pero zon tant beneits......
Aquets de Mes, que en quasi tot hi son demes, repleguen de per tot de cara a ses properes eleccions. Ells nomes son competents per aquestes coses. VAJA PAIS, entreuns i els altres!!!!

Valoració:-7menosmas
Per Un de tants, fa mes de 10 anys

ja era hora de plantar a cara a aquest govern totalitari. El poder dels vots no els dóna legitimitat per a fer el què els hi passi pels nassos.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente