algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

La UOB fa una crida per "l'aprovat general" a l'educació

Unió Obrera Balear (UOB) ha reiterat la seva crida als centres educatius a realitzar un "aprovat general" el juny en protesta contra les actuacions del Govern Bauzá. El sindicat, a més, advoca per realitzar una "vaga indefinida" al setembre.

Segons UOB " després d'un curs caracteritzat per la conflictivitat" la comunitat educativa encara el final de curs "sense que el govern del PP, presidit per José Ramón Bauzá, no hagi rebaixat ni una gota el clima de persecució ni el procés de destrucció del sistema d'educatiu balear".

Davant això, el sindicat proposa "emplaçar el nostre poble a mantenir-se ferm i a lluitar pels seus drets amb dues mesures decidides i contundents: la primera, la concessió d'un aprovat general a la convocatòria de juny d'enguany; i la segona, l'inici d'una vaga indefinida al principi del curs 2013-2014".

En aquest sentit, a fi de "minimitzar les represàlies", UOB proposa que l'aprovat general s'ha de donar a l'alumnat "que ha fet les proves". Per tant, queden exclosos els "No Presentats". Segons el sindicat, per donar un aprovat a l'alumnat que té una nota inferior a 5, l'alumnat ha de fer una prova de recuperació "ajustada als mínims de mínims de mínims que contemplen les programacions". Finalment, el sindicat reivindica que, per tal que la mesura sigui contundent, el seguiment entre el professorat "ha de ser massiu".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xauxa, fa mes de 10 anys

Si tanmateix rebaixen els continguts, o els anul·len, no és millor no perdre el temps i un bon aprovat general? De què tenen por ara? Que surtin de la facultat sense la preparació que pertoca? I pateixen per si han d´anar al metge? Idò s´ho tenen ben cercat.

Valoració:5menosmas
Per Xisco, fa mes de 10 anys

Somera si ets tan valent per dir que faras clases com te dongui la gana, a mem si tens lo que has de tenir per dir que noms i on dones clase.
Cagat mes que cagat.

X. Figuerola palma

Valoració:-5menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

L'aprovat general és una bajanada i una injustícia per a tots. La vaga indefinida fa estona que l'hauríem d'haver feta i ara no estaríem com estam. El que s'ha de fer a partir del setembre és ostracisme total. Seguir com sempre, ni p... cas. Ells no són qui han de fer les classes. Les classes les feim nosaltres i les farem com ens doni la gana i en la llengua que ens doni la gana.

Valoració:-1menosmas
Per hota, fa mes de 10 anys

Una prove mes de la falta de professionelitat del servidors de l educacio publica. La Conselleria hauria de aplicar el regim de sancions que corresponen a aquets casos sense cap mena de contemplacions.

Valoració:-8menosmas
Per Concís, fa mes de 10 anys

NO.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente