nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

La Policia no troba cap rastre del suposat suborn a casa de Munar

La Policia Judicial ha conclòs devers la una i quart d'avui el registre de la casa de l'expresidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar a la localitat de Costitx, en relació amb el cas Can Domenge.

En la diligència, que ha començat a les onze i vint d'aquest matí, han participat nou persones, entre elles el fiscal anticorrupció Miguel Ángel Subirán, i al terme de la mateixa els integrants de la comissió judicial han tret una caixa de la casa amb diversa documentació, encara que els fons que suposadament hauria percebut Munar com a suborn per la venda de Can Domenge no han aparegut.

Maria Antónia Munar ha estat present en la casa durant el registre i el seu advocat, Gabriel Garcias, ha dit en finalitzar la diligència que creu que no s'ha trobat res que sigui rellevant, encara que ha afegit que no podia fer més comentaris ja que el procediment va ser declarat secret per ordre judicial.

Sobre la seva representada ha comentat que es trobava bé, encara que en l'estat en el qual està algú a qui li registren casa seva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ropit., fa mes de 10 anys

A bones hores... "Antes antes" va dir en Canyot!

Valoració:1menosmas
Per csv, fa mes de 10 anys

I aquestes alturas que volen trobar?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente