algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

“Bauzá és qui més ha fet per acabar amb la corrupció”

21688
Bauzá, amb Cabrer i Gómez el dia en què l’expresident del Parlament, Pere Rotger, presentà la dimissió. | T. AYUGA

La portaveu del PP, Mabel Cabrer, defensà ahir el president del Govern, José Ramón Bauzá, en assegurar que “és qui més ha fet per acabar amb la corrupció”.

Les paraules de la també diputada arriben després que Bauzá asseguràs dissabte que donar a conèixer la declaració de la renda dels polítics no faria res més que obrir un debat entre “rics i pobres”.

Cabrer, que no volgué respondre ni amb un “sí ni un no” la pregunta de si Bauzá faria públics els seus comptes i béns patrimonials, afirmà que el president “farà tot el que hagi de fer per generar la confiança que els ciutadans necessiten”.

Sempre que es publiquen dades econòmiques, com la declaració de la renda, “es generen xafarderies”, cosa que titllà “d’indesitjable”. Sobre si igual com succeeix al Congrés dels Diputats i al Senat, els diputats balears estarien disposats a fer públics els seus béns i guanys, Cabrer va afirmar que “tenim unes regles de joc dins del Parlament i són les que són”.

La portaveu parlamentària  defensà, durant la roda de premsa  per presentar les iniciatives del ple d’avui, que si l’actual Executiu està modificant la Llei del bon govern és perquè el Pacte la va fer a “tota pressa i corrent al final de la legislatura per tapar la corrupció d’alguns dels seus socis” de govern .

“Que ara el PSIB continuï dient que ho feim per tapar el president és no només de males persones, sinó també de mentiders”, sentencià. La portaveu denuncià que els socialistes “utilitzen la mentida per enganar l’opinió pública”, i recordà que el president del Govern està sotmès a la Llei d’incompatibilitats, que “no es toca”.

Retrets del PSIB

La diputada del grup socialista, Pilar Costa, va retreure ahir  al Govern Bauzá l’intent de limitar els controls i la transparència amb la modificació que ha iniciat de la Llei de bon govern. Costa, que anuncià l’oposició frontal del PSIB-PSOE a aquest intent, criticà que “en el moment més inoportú, quan la ciutadania demana més transparència, Bauzá els  vol pegar una galtada rebaixant els paràmetres de participació i control democràtic”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rasputin amb IVA, fa mes de 11 anys

Que ha que que??????????????

Valoració:1menosmas
Per Maria, fa mes de 11 anys


??????????????????????????????????????????????????????????????

Valoració:6menosmas
Per Pepet pa i trossos, fa mes de 11 anys

Aquesta pren drogues!!, o beu....

Valoració:8menosmas
Per ramn1, fa mes de 11 anys

El que més ha fet per acabar amb la corrupció?! Fest-ho mirar Cabrer; a ciutat hi ha bons oculistes...i psiquiatres!!!

Valoració:8menosmas
Per Mariano Rajao, fa mes de 11 anys

Bien dicho Mabel Cabrer, en Madrid ya tenemos preparado tu sobre cundo quieras ya puedes recoger tu sobre y también el de Bauzá, Buen trabajo chicos seguid así.

Valoració:11menosmas
Per Andreu, fa mes de 11 anys

Sí sí jajajajaja! Sobretot amb el tema de la seva farmàcia, se'l veu d'una transparència...

Valoració:12menosmas
Per Sisa, fa mes de 11 anys

Com se pot tenir tanta barra? I lo pitjor és que s'ho creu

Valoració:5menosmas
Per pa negre, fa mes de 11 anys

Doncs ara ja sabem perquè no l'han fet ministre.
Perquè era massa bon al·lot.
I jo que em pensava que era perquè no tenia dos pams de front.
Això de sa política és un desencís rere s'altre.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente