nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

L’STEI-i diu que la tria d’inspectors d’Educació és “subjectiva”

El sindicat STEI-i qualifica de "subjectiva" la tria d'inspectors d'Educació que regularà la nova ordre de provisió accidental de llocs de feina, tal com publicà ahir dBalears.

El sindicat digué ahir que l'esborrany planteja "molts punts foscs" i no entén per què en surt ara la convocatòria si el juny passat "prop d'una vintena d'inspectorsforen cessats de manera fulminant, sense motiu que ho justificàs. L'STEI-i ja titllà llavors la decisió d'estrictament política".

Un segon aspecte que crida l'atenció és el fet que no hagi passat abans per cap dels àmbits de negociació pertinents, una pràctica a la qual malauradament "ens hem hagut d'acostumar des que Bauzá ha arribat a la presidència del Govern. Aquest fet, i molts altres, el denunciarem en la propera Mesa Sectorial del 15 de gener al conseller Bosch".

La selecció dels nous inspectors es farà en dues fases: una primera, de concurs, a què podran assistir els sindicats com a observadors; i una segona, de projecte i entrevista, sobre la qual recau la puntuació màxima de tot el procés, a què assistiran només els membres de la comissió de selecció. Aquesta comissió estarà integrada pel cap d'Inspecció Educativa, per tres inspectors de la CAIBo d'una altre comunitat i per un funcionari de carrera. Segons l'STEI-i, "no cal recordar que les possibilitats de ser objectiu i transparent amb la realització d'una entrevista als candidats desperta molts dubtes a l'hora de garantir la igualtat d'oportunitats i la valoració justa de les aptituds".

Bosch es defensa

Bosch indicà ahir en la roda de premsa posterior al Consell de Govern que el departament farà un model de selecció d'inspectors que "garantirà la igualtat, el mèrit i la capacitat per triar els millors en el lloc d'Inspecció Educativa". Així, negà que el procés s'hagi de fer amb alguna intencionalitat política. Afegí que a diferència del que passà amb alts càrrecs del Pacte, "no hi ha hagut cap alt càrrec del PP que fos membre d'Inspecció Educativa". L'afirmació no és correcta perquè es té coneixement que sí que n'hi ha hagut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan, fa mes de 11 anys

Mallorquin, els ajuts multiplicats per cinc o sis que van a parar a l'insititut cervantes, deuen servir també per a viure del cuento aleshores s'ha de suposar

Valoració:1menosmas
Per Lluís, fa mes de 11 anys

A tots els gonelles:

http://www.vilaweb.cat/opinio_contundent/4072061/bartomeu-mestre-balutxo-balearisme-eina-lespanyolisme.html

Valoració:1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 11 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català. I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:2menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 11 anys

Tiene guasa que un panca acuse a alguien de vivir del cuento de los fondos publicos. El colmo del cinismo.

Valoració:2menosmas
Per lex, fa mes de 11 anys

@Pep Gonella Baléà:


Estatut d'Autonomia


Article 4

La llengua pròpia

1. La llengua catalana, pròpia de les Illes Balears,
tindrà, juntament amb la castellana, el caràcter
d’idioma oficial.

Valoració:2menosmas
Per Xesc, fa mes de 11 anys

Pep Gonella Baléà: a escola!

Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys

@Pep Gonella Baléà i a Sóller com s'escriu idò "llengu" o "llengo", o potser es que el solleric es una altra llengua diferent al baleà aquest?, saps que significa el concepte "model standard"?, idò totes les llengües en tenen un, començant per la llengua castellana, llengua que sí que en canvi tant mallorquina i tant nostrada sents, i que opines ademés que de cap de les maneres desplaça al mallorquí del seu lloc que li pertoca.

Valoració:1menosmas
Per Pep Gonella Baléà., fa mes de 11 anys

Per ignorànci Supina:
S'ignorànci y incultura més gròssa ês es renega de lo téu per defensa lo d'es veynad, y axò es lo que fas tú. Y vas molt equivodad réy meu, se escriure perfectament sa méva llengo mallorquina,(no "llengua") còsa que tú no sabs fé, t'estimas més escriure emb català perque fa més cult.
Y axò de subvencions, que vols que te digui, vas ben errad. ¿perque no dius sas qu'han rrebud es de sa OCB?. Cabila y pensa sas còsas antés de dirlas.

Valoració:-6menosmas
Per Ignorància supina, fa mes de 11 anys

En Pep Gonella Baléà és un exemple d'ignorància supina i no saber escriu ni en la nostra llengua, el català, ni segurament en cap altra.

És trist però que pugui ofendra els ulls dels lectors amb la seva incultura i la seva manca de coneixements lingüístcs. Segurament, però, deu pertànyer a alguna associació que reben fons públics i d'això viuen...... Molt trist però real!.

Valoració:11menosmas
Per Crític, fa mes de 11 anys

I què esparau?. Què posin algú que no sigui afí a les seves polítiques?. Encara no coneixeu la seva manera de governar?.

Els inspectors d'educació seran allò que abans es deia comissaris polítics: supervisors no de la qualitat educativa, sinó de veure si s'acompleixen les directrius d'aquest, segons el meu parer nefast govern des d'una perspectiva lingüística, cultural i ètica.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente