algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Mabel Cabrer demana a l'oposició que col·labori amb el Govern

La portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, ha assegurat avui que «aquest Govern és víctima» i no el causant dels problemes que existeixen a Balears, i així ha sol·licitat un canvi d'actitud de l'oposició i que col·labori amb l'actual executiu autonòmic.

Cabrer ha respost d'aquesta forma en la roda de premsa d'aquest dilluns al PSIB-PSOE, i a la seva líder, Francina Armengol, qui va acusar al PP la setmana passada d'«ocultar informació» bloquejant el seu treball al Parlament i ignorar les seves preguntes, sol·licituds de documentació i de compareixença.

La portaveu del PP ha qualificat aquestes crítiques de «mentides», ja que, ha explicat, 2012 ha estat l'any de major activitat parlamentària de la història de la Comunitat.

Així, ha detallat que hi ha hagut un augment de l'activitat d'un 65,46 % respecte a 2010 i que al PSOE se li han respost el 75 % de totes les seves preguntes escrites i el 72 % de les peticions de documentació.

Per aquesta raó, Cabrer ha sol·licitat al PSOE un canvi de tendència i que presenti propostes que «interessin» a la ciutadania.

«No és l'oposició que necessitem», ha emfatitzat Cabrer, que s'ha mostrat convençuda que 2013 serà l'any de la recuperació econòmica per a Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 11 anys

Aquesta tipa fa oi de lo curta que és, i fa peguera just de veure que mos pren per beneits. Amb tot, té raó que "no és l'oposició que necessitam", ja que ella forma part d'un govern que noltros tampoc necessitam.
No hi hauria qualque manera de convocar eleccions anticipades?

Valoració:0menosmas
Per una defraudada, fa mes de 11 anys

La sra. Cabrer es victima d'ella mateixa, den Matas, de na Munar i fins i tot del Aznar. Auria de donar contes de tots el dblers gastats en el metro, autopistes 'Eivissa ( que se innunden cada vegada que plou i han costat un dineral) Palma Arena, etc.etc. Que aprengui a parlar en mallorquí ( fan curses ràpits) i que mesuri les seves aparicions en públic.

Valoració:0menosmas
Per Mocosa, fa mes de 11 anys

Es tan llesta que se menja els seus mocs, si sapigués com en pensaria un vídeo de com ho fa a un restaurant. Quin oi!

Valoració:2menosmas
Per MORRALLA D'HIVERN, fa mes de 11 anys

EL VERI QUE TRASPUA AQUESTA SENYORA CADA COP QUE PARLA AL PARLAMENT --- TARANNÀ QUE HA INFECTAT A LA SEGONA PORTEVEU ---S'HEURIA DE CORREGIR. ¿dE QUÉ ESTÀ ASUSTADA MABEL CABRER? L'OPOSICIÓ HEURIA DE DEMANAR QUE LA CESSASIN SI VOL QUE HI HAGUI PACTE AMB EL P.P.

Valoració:3menosmas
Per Dionís, fa mes de 11 anys

Volen repartir responsabilitats, ara que són conscients que és difícil fer la seva tasca, suposadament política, més malament. Esper que els partits de l'oposició al pp no li facin el joc.

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa mes de 11 anys

Víctimes si que ho son, però de les seves pròpies promeses electorals incomplides.

Valoració:9menosmas
Per Caprici, fa mes de 11 anys

Qué ens queda per sentir? En què volen ajuda? Els peperos més enllà de mentides, robetoris, corrupcions....no hi pots cercar res més! Tots vivim en l´angoixa què ens han creat. Què vos diuen Rato, Aznar, Terra Mitica, Bankia, Ciudad de la Artes, Aeroport Castelló, Formula-1, Florentino Pérez, Son Espases, Metro, Palma Arena, Cas cavellistes, Palauet....!

Valoració:14menosmas
Per jrbs, fa mes de 11 anys

Col·labri?? Aquesta paraula tan sols l'empleen els peperos per enganyar...que vol que col·laborin, a robar, a putejar els treballadors, a destruir l'estat del benestar??

Valoració:9menosmas
Per Ha, ha, ha, ha, fa mes de 11 anys

Na Mabeleta té el cervell tan" bén tallat" com el seu cos.

Valoració:11menosmas
Per escardepenyes, fa mes de 11 anys

Sra. Cabrer pot fer parelle amb s´ho Cabrit per jugar es mixtos,

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente