algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Katiana Vicens es postula novament a la direcció de CCOO a Balears

22534
Vicens ha destacat que si revalida el càrrec donarà més pes a les dones i els joves de l'organització. | Pere Bota

La secretària general del sindicat Comissions Obreres (CCOO) a Balears, Katiana Vicens, ha anunciat que es presentarà a la reelecció del càrrec al pròxim congrés que se celebrarà el pròxim 24 i 25 de gener i en el qual ha reconegut que desconeix si hi haurà cap altra candidatura.

Vicens ha manifestat en una compareixença pública que culmina un període de mandat «especialment complicat», al mateix temps que ha admès que les expectatives són difícils, però ha remarcat que CCOO se sent «més forta».

Ha recalcat que el seu sindicat intentarà «recuperar els drets que s'han perdut», sobretot en aquest últim any, i entre els reptes principals que es marca, destaca solucionar el problema que hi hagi milions de persones a Espanya que «volen treballar i no poden fer-ho».

Per altra banda, Vicens ha avançat que després del Congrés de CCOO, aquest sindicat tindrà menys delegats a les Illes, la qual cosa es farà com a mesura d'«austeritat».

No obstant això, ha revelat que a la direcció de l'organització hi haurà més dones que les que hi ha actualment, i que també baixarà la mitjana d'edat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.