nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els socialistes insten Margalida Durán a millorar la transparència del Govern

22700
Armengol ha afirmat que continuaran fent una tasca "d'oposició propositiva" en un nou any que es preveu "difícil". | Ferran Aguiló - J. Torres.

Els portaveus del grup parlamentari socialista, Francina Armengol i Vicenç Thomàs, han ofert aquest divendres la primera roda de premsa de l'any, en la qual han realitzat algunes previsions sobre l'activitat que el seu grup durà a terme a la Cambra aquest 2013.

En aquest sentit, la dirigent socialista no ha estalviat qualificatius en clau negativa al Govern de José Ramón Bauzá, a qui ha acusat de "prepotent, superbiós, poc dialogant i poc transparent", i per això ha demanat a la presidenta de la Cambra autonòmica, Margalida Durán, que impulsi la transparència i el control del Govern, així com la "participació dels ciutadans".

Armengol ha afirmat que continuaran fent una tasca "d'oposició propositiva", en un nou any que es preveu "difícil" per a les Balears. "Defensarem els drets dels ciutadans aquest 2013 davant un Govern inepte", ha afirmat la secretària general del socialistes de les Illes.

La també portaveu al Parlament del principal grup de l'oposició s'ha marcat com a objectiu principal la defensa dels drets dels ciutadans, i ha assegurat que farà una oposició "contundent", sempre contemplant els problemes de la gent.

"Oculten informació, amaguen la veritat"

A aquestes crítiques s'hi ha sumat el portaveu adjunt, Vicenç Thomàs, qui ha demanat "més transparència i menys opacitat" als dirigents autonòmics. "Oculten informació i amaguen la veritat, i així li ho direm a la presidenta Durán", ha insistit l'exconseller de Sanitat.

Els dirigents del PSIB han reclamat un paper actiu i compromès a la presidenta del Parlament, i li demanen "que sigui de tots, i no estigui a les ordres del president Bauzá".

Segons han explicat, una de cada tres iniciatives del PSIB no s'han debatut al ple en el passat any, i la meitat de les preguntes escrites formulades al Govern i al grup popular no han estat respostes. Així, segons el seu parer, queda clar que a l'hemicicle balear hi "manca transparència".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.