algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Company diu que l'esborrany de la Llei del Sòl veurà la llum en pocs dies

El conseller d'Agricultura, Medi ambient i Territori, Gabriel Company, ha anunciat aquest dimecres al Parlament que l'esborrany de la Llei del Sòl està «pràcticament» finalitzat, i que així, en un termini «d'una setmana o deu dies» es podrà «començar a manejar públicament».

Durant la seva intervenció al debat dels Pressuposts, el conseller del ram ha indicat que ja ha mantingut diferents trobades amb responsables dels partits de l'oposició sobre aquesta matèria.

A més, per altra banda, ha assenyalat que, en relació al sòl rústic, cal començar a «veure i conèixer les opinions de tots».

En aquest sentit, el conseller ha defensat la necessitat que existeixi el «màxim diàleg» en aquestes normatives «per a aconseguir la màxima estabilitat possible» en unes lleis que, ha dit, són «fonamentals» per a la comunitat.

Acomiadaments

D'altra banda, s'ha referit als acomiadaments previstos a l'Ibanat i a Espais de Natura Balear i, malgrat que ha admès que es tracta d'una decisió que no és «agradable», ha assegurat que al Govern no li queda «més remei» que adoptar-la.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.