algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Durán es presenta com l’exemple de “regeneració” que cerca Bauzá

La diputada del PP i futura presidenta del Parlament assegura que suplirà la manca d’experiència amb “molta feina”. Espera “estar a l’altura” del dimissionari Pere Rotger, a qui qualificà de tot “un senyor”

Margalida Durán, diputada del PP, assegurà ahir que la seva designació com a candidata a la presidència del Parlament balear és "una mostra més de la renovació i la regeneració" que cerca José Ramón Bauzá, el president del Govern i líder del seu partit.

Durán, que dimarts vinent serà elegida presidenta de la cambra autonòmica en substitució del dimissionari Pere Rotger, subratllà que compensarà amb "molta de feina" la seva falta d'experiència parlamentària, ja que és la seva primera legislatura com a diputada. "Intentaré tenir la confiança de tots els grups parlamentaris" i actuar amb "consens, respecte i lleialtat" en compliment del reglament del Parlament i com a màxima responsable "de la primera institució de les Illes", assegurà.

En una roda de premsa a la seu del PP, Durán agraí la "confiança" de Bauzá i del seu grup parlamentari, en especial de la portaveu, Mabel Cabrer, a qui definí com "una gran mestra". Relatà que el president del Govern li comunicà divendres que la considerava la persona idònia per reemplaçar Rotger, qui va renunciar per la seva imputació en el cas Over Marketing, i que després va telefonar a Cabrer, que li ha "ensenyat tot el que hauria de saber" en l'any i mig en el qual ha estat "la seva cap" en el Parlament.

El següent company amb qui va parlar va ser Pere Rotger, "una persona meravellosa" de qui assegurà que "és un senyor". De fet, la diputada explicà que la decisió de l'exbatle d'Inca l'"honra", perquè la dimissió salvaguarda el prestigi de la institució que presidia. "Intentaré estar a la seva altura. M'ha deixat el nivell molt alt", asseverà la futura presidenta, que incidí que no escatimarà "cap esforç" per suplir la seva inexperiència. "Ganes, no me'n falten", reafirmà. Durán explicà que Bauzá no li ha donat cap consigna sobre la manera d'exercitar el seu nou càrrec, ni li ha avançat si impulsarà una reducció dels diputats del Parlament, com va plantejar a l'inici de la legislatura.

Respecte del gest de bloqueig de la seva elecció per part del PSIB, que despús-ahir va amenaçar d'impedir la convocatòria del ple de dimarts amb la seva incompareixença en la junta de portaveus, Durán assegurà que no ho interpreta com una censura cap a la seva persona. "He rebut felicitacions de tots els grups", inclòs el socialista, afirmà. "Sé en quines quines circumstàncies arrib i per què, això no em pot fer recular", declarà Durán.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Resum de la qüestió, fa mes de 10 anys

Els socialistes ja posaven aquest tipus de dona poc preparada. Recordem Leires Pajins i Aidos. És la pràctica habitual dels dos partits centralistes espanyols. No ve de nou. Elles s'exhibeixen, parlen per boca de l'amo, que les maneja de gust.

Valoració:0menosmas
Per in justicia, fa mes de 10 anys

La Sra.Durán debe ser consciente de su “INEXPERIENCIA”, no de su experiencia y saber que si ella representa la “REGENERACIÓN”, quiere decir que antes estaba “degenerado”

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 10 anys

Aquest pais està ben fotut, quan a un polític no li demanen ni el graduat escolar per ser diputat, sinó més aviat ser un llepaculs d'un altra inútil que està més amunt. Comparau-ho amb na frau Merkel (tot i que s'està passant un munt amb les exigències), que és doctora en física.

Valoració:2menosmas
Per Preguntador, fa mes de 10 anys

Perdonau la meva pregunta, segons he llegit a la premsa el C.V. d'aquesta senyora diu una cosa així com "directora administrativa de una cafeteria familiar". Això vol dir que en el C.V. just pot posar que és la madona d'un café? Bé, també podrà possar que creu com un autòmata a J.R. Bauzá. Estau ben segur que amb aquest personal, tan i tan preparat, no en sortirem...Ja fa temps que dic que la pregunta més compromesa per un polític és saber de qué ha fet feina, quins estudis té, que ha produït per la societat...

Valoració:6menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 10 anys

L'he vista i sentida en diferents tertúlies de Canal 4, i la veritat, crec que aquesta bona senyora no pensa. En les seves intervencions defensa fins a la irracionalitat i amb els ulls clucs a José Ramón Bauzá, Talment com ho fa també na Mabel Cabrer. Jo crec que els temps no estan per posar la mà al foc per ningú. Què els ha donat el president a totes elles? Els ha donat "bolleta"?

Valoració:10menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

diu que espera estar a l'altura d'un més que probable corrupte, al qual qüalifica ademés de "tot un senyor"?, si que anam bé...

Valoració:10menosmas
Per Antelm, fa mes de 10 anys

La Duran d,aquí fa mes pudor que el Duran de Catalunya, i aquest en fa molta.

Valoració:5menosmas
Per Rafel, fa mes de 10 anys

Si és mallorquina és Margalida Duran; si és forastera, Margarita Durán.

Valoració:16menosmas
Per No ho aconseguiran, fa mes de 10 anys

Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran, Duran

Valoració:16menosmas
Per anam bé, fa mes de 10 anys

Idoi si ha de ser un exemple de la regeneració de Bauzá, Anam arreglats...
Consellers que contracten amiguetes, més atur, farmacies amb hipotques que pagam entre tots, imputats de darrera hora, Caixeres de túnel de Sóller, més atur...

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente