algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PSM-IV-ExM insta Bauzá a donar explicacions pel presumpte finançament il·legal del PP

El PSM-IV-ExM ha instat el president del Govern i líder dels 'populars' de Balears, José Ramón Bauzá, que doni explicacions pel cas Over i sobre el presumpte "finançament il·legal" del PP.

Fina Santiago, portaveu adjunta de la coalició, ha considerat que "és hora" que Bauzá "comenci a revisar els comptes del seu partit i explicar als ciutadans què ha passat en el cas Over Marketing". La diputada ha demanat a Bauzá que respongui què ha fet el PP amb els diners públics, si s'ha finançat il·legalment el partit, i si pensa tornar els diners que s'hagin estafat als ciutadans.

D'altra banda, la coalició ha indicat que la dimissió del president del Parlament, Pere Rotger, era una qüestió de sentit comú ja que "la segona autoritat del país no pot estar imputada per corrupció".

Santiago ha recordat que el jutge que investiga el cas ha confirmat la imputació de Rotger, i ha manifestat clarament la voluntat "d'investigar a fons" aquest cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 11 anys

@Berenguer:

Estic en tu companyero.

Valoració:1menosmas
Per Berenguer, fa mes de 11 anys

A mi ja em sap greu; no em creen cap antipatía, de veres. Però...

NO PODRIA TENIR EL PSM UNA MICA MÉS SANG?!

Quan era al Govern era el moment de treure tota la merda del PP a la llum, de destrossar la gestió d'en Matas, ho tenien tot de cara i a favor per matxucar una vegada i una altra els casos de corrupció, la pudor de la compra dels terrenys de l'hospital, l'Opus Dei al parc bit, l'òpera dins la mar, el Monstre de Congressos, l'abusador de nins i cocainòman del PP de Cort.

Collons, què més voleu??
Una mica de sang, una mica canya, que la gent té una memòria política de 6 putos mesos! Se'ls ha d'anar refrescant tot allò que ha fet mal fet el PP. En teniu tant per a dir, per a reclamar, per a denunciar, que no és possible repetir-se!

Hauríem d'estar manifestant-nos cada puta dia, dedicàssim una manifa a cada cas de corrupció del PP. Serà que no teniu per a triar?!

DE BON DE VERES, CAP ANTIPATÍA, PERÒ VULL UNA MÒNICA OLTRA MALLORQUINA COM LA DE COMPROMÍS PEL PAÍS VALENCIÀ.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente