algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

El PSM-IV-ExM critica que s'hagi de pagar per reclamar davant l'administració

El grup parlamentari del PSM-IV-ExM i Més per Menorca critica que els ciutadans hagin de pagar per fer reclamacions a l'administració autonòmica, en el cas que aquestes no prosperin.

La diputada de la coalició, Joana Lluïsa Mascaró, ha advertit que a partir d'ara «reclamar davant l'administració pot sortir car» en casos, com per exemple, quan un ciutadà reclama perquè creu que se li ha cobrat «un impost de més».

En el cas que la reclamació surti negativa i l'Executiu consideri que s'ha actuat «de mala fe», el ciutadà podria pagar al voltant de 300 euros si no demana una quantitat fixa, o d'entre 5 i un 20 per cent de la xifra que es reclami, ha dit.

Pagar per la targeta intermodal

Per altra banda, la diputada ecosobiranista ha censurat que els illencs hagin d'abonar tres euros per a fer-se la targeta Intermodal, que actualment és gratis.

A més, en cas de pèrdua haurien de pagar vuit euros, i perdre els viatges que hi haguessin carregat -fins al moment es paguen tres euros per cada pèrdua-.

Segons ha opinat, el Govern ha estat «maquinant com carregar-se més les butxaques dels ciutadans».

En aquest sentit, ha indicat que l'Executiu liderat per José Ramón Bauzá duu any i mig «carregant la crisi sobre l'economia de les famílies».

Finalment, ha avançat que si aquestes dues matèries arriben al Parlament, el seu grup sol·licitarà que es retirin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.