muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Mabel Cabrer (PP) advoca per 'corregir excessos' a l'escola en matèria lingüística

La portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, ha defensat avui la lliure elecció de llengua al primer ensenyament, que per primera vegada aplica aquest curs el Govern balear i ha assenyalat que "cal corregir excessos" que s'han comès sobre aquesta qüestió a les Balears.

Després que el ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, es comprometés ahir a resoldre el problema que els alumnes en algunes comunitats no puguin estudiar en castellà, Cabrer ha demanat esperar a conèixer el que diu la reforma legislativa d'educació que prepara el Govern central sobre aquesta qüestió.

En declaracions als mitjans realitzades als passadissos del Parlament, Cabrer ha dit que és necessari veure "quins plantejaments" fa el Govern central i mentrestant ha defensat la posada en marxa de la lliure elecció de llengua de primer ensenyament per part dels pares dels alumnes que ha implantat el Govern balear aquest curs escolar.

"Cal corregir excessos com ha denunciat el propi conseller d'Educació i com s'ha denunciat per part de diferents pares, però a dins de la llibertat hi ha l'obligació de conèixer les dues llengües oficials de la comunitat autònoma i a poder ser una tercera llengua", ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per No aturen de fer bestieses!, fa mes de 11 anys

Tornem-hi torna-hi!
Fins quan haurem d´aguantar bajanades? Fins la pròxima legislatura? O fins la independència?

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 11 anys

estic sense "h" disculpau, me ploren els ulls.

Valoració:1menosmas
Per Bernat, fa mes de 11 anys

Ostres¡ bombero, m´hestic fent un fart de riure amb el teu comentari, ¡molt bo!
"Es mascle que la capona" ets un crack. Te collons de no sebre el significat del verb caponar la dels excesos.

Valoració:4menosmas
Per Ara va de bo!, fa mes de 11 anys

Ja està!

Na Meibol no vol quedar darrera en Nacho Wert i en Rafa Boig.

Havia d'obrir l'esfínter per dir el seu doi i fer mèrits.

Valoració:6menosmas
Per El Bombero Torero, fa mes de 11 anys

Es mascle que la capona es llicenciat en filologìa catalana,es veu que no deuen fer gaire sexe oral vist con xerra na Mabel.

Valoració:10menosmas
Per Concís, fa mes de 11 anys

Els seus excessos amb el micro pot corregir...

Valoració:7menosmas
Per Elisa, fa mes de 11 anys

I els drets dels pares que volem que els nostres fills visquin en català i no podem ni trobar juguetes ni dur-los al cinema en la nostra llengua, què? Més valdria corregissin els excessos del foraster que ens discrimina a ca nostra. Tropa de traödors!

Valoració:-6menosmas
Per Les mentires del PP, fa mes de 11 anys

Tant el Govern del PP de Madrid, com el de Balears, haurien de partir amb el cap davall l’ala, vermells com a tomàtigues, allà on no hi plou, perquè han incomplit el 90% de les seves promeses electorals, fent exactament tot el contrari del que prometeren. Vet aquí una petita mostre del caramuller de cites que podríem treure de Rajoy abans de guanyar les eleccions: “No se pueden subir los impuestos: Nadie en épocas de recesión y crísis sube los impuestos”. “Hay que bajar el IPRF”. La subida de impuestos no es necesaria, no se justifica y es profundamente insolidaria con las clases medias y trabajadoras”. “Subir los impuestos significa más paro y más recesión; es una vuelta de tuerca más a las maltrechas familias y a las empresas”. Qui t’ha sentit i te sent; vaja una girada de caperulla!

Valoració:11menosmas
Per Rappel Bosch, fa mes de 11 anys

Vist com xerra na Mabel Cabrer, esta clar que la seva escolaritzacio va ser en castella, sino

Valoració:16menosmas
Per Rosella, fa mes de 11 anys

A la seva educació es veu que hi va haver un excés de castellà, perquè fa vergonya sentir-la parlar la nostra llengua. Quina pobresa!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente