algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cameron, de vacances a Mallorca en ‘low cost’

El primer ministre britànic i la seva família passen uns dies de relax a Pollença, on varen ser vists fent un cafè a la plaça del poble

24586

Després de l'èxit dels Jocs Olímpics... uns dies de vacances a Mallorca. David Cameron, primer ministre del Regne Unit, passa uns dies de relax a l'Illa al costat de la seva dona, Samantha, i els seus tres fills. La família, que arribà dilluns, s'allotja a la Cala de Sant Vicenç i és previst que hi allargui l'estada uns deu dies.

Les vacances del premier, com les de la majoria de representants polítics en aquest temps de crisi, no es caracteritzaran pels excessos. Tant és així, que els Cameron varen arribar a l'Illa en un vol de la companyia de baix cost Ryanair, que ofereix trajectes de Londres a Palma per preus que ronden els 25 €.

El cap de l'Executiu i la seva família s'allotgen, a més, en una vil·la particular de la Cala de Sant Vicenç, a Pollença. Així, lluny de la voràgine turística, poden passar més desapercebuts i gaudir d'una atmosfera més íntima, casolana i econòmica. No debades, els tres fills dels Cameron, Nancy, de vuit anys; Arthur, de sis, i Florencia, de 22 mesos, preferiran jugar i gaudir en família.

Els Cameron, però, no desaprofiten l'oportunitat de conèixer els encants de Mallorca. El polític tory, de 46 anys, va ser fotografiat dimarts mentre prenia un cafè amb la seva dona en una terrassa de Pollença. En concret, el matrimoni va prendre un tallat i un cafè, a més de tassons d'aigua, al bar Club, situat a la plaça del poble. Els dos, vestits d'un blau elegant, feren gala d'una actitud relaxada i riallera.

No és la primera vegada que els Cameron trien Balears com a destinació de vacances, ja que el maig de 2011 varen gaudir d'una setmana de festa a Eivissa. També han visitat altres indrets de l'Estat espanyol, com Granada. El matrimoni gaudí d'uns dies d'esbarjo a la ciutat andalusa amb motiu de l'aniversari de Samantha.

És previst que David Cameron torni la setmana que ve a Londres, on reprendrà els compromisos laborals. Abans de començar el nou curs polític, s'agafarà uns dies més de descans, aquesta vegada, però, al Regne Unit.

El líder del Partit Conservador no és l'únic polític britànic que estiueja aquests dies a l'Estat espanyol. Nick Clegg, viceprimer ministre i líder del Partit Liberal Demòcrata, estiueja, com cada any, a Valladolid. En concret, passa les vacances a Olmedo, el poble de la seva esposa, l'espanyola Miriam González. En absència d'ambdós polítics, el responsable de l'Executiu britànic és aquests dies el ministre d'Afers Exteriors, William Hague.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guiri, fa mes de 12 anys

Me consta que Cameron se dirigió en castellano a los camareros.
cameron, españolista!!

Valoració:0menosmas
Per En Joanet de l'Onso, fa mes de 12 anys

I va venir amb Ryanair?

Idò degueren fletar el seu "Air Force One" i el pintaren de amb els colors de la companyia més pirata i insegura que hi ha sota el Sol.
Déu ens guard de "males companyies".

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 12 anys

I de passada aquest Cameron dóna a Mallorca la imatge de destí barater . De dretes havia d´esser aquest fill de la Gran Bretanya!.

Valoració:-4menosmas
Per jrbs, fa mes de 12 anys

No me puc imaginar a cap càrrec del PP baleaar, una C.A. de tercera categoria, viatjant per 25€ en clase turista, ni prenent café a un bar públic sense al manco 1/2 dotzena de comitiva i paparres habituals del partit/secta.
La salvació d'espanya està ampliant Gibraltar fins a Euskadi, abarcant les Balears.

Valoració:11menosmas
Per jo, fa mes de 12 anys

Meam si n'aprenen es nostros polítics, que per viatjar a qualsevol lloc han d'agafar un vol de primera classe (sobretot perque no ho paguen ells).

Valoració:10menosmas
Per Miquelet, fa mes de 12 anys

Pel que es veu, a l'aigua els convidaren. Devien tenir una botella grossa de Font Vella a la nevera. Ben fet. Aquesta gent no son estugosos com els espanyols i ja sabeu que "no hi ha estugos que no sigui brut".
Molt mes subtils, elegants i educats son.

Valoració:13menosmas
Per jrbs, fa mes de 12 anys

Segurament ve a aprendre den Bauzá, i a sentir com Espanya rescatará Europa.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente