algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Els sindicats convoquen una protesta contra les retallades a l'escola el dia 22 a Palma

Els sindicats amb representació a l'ensenyament públic CCOO, UGT, STEI, ANPE, FAPA i FADAE han convocat avui les organitzacions educatives a una concentració que tindrà lloc el 22 de maig, a les 19.00 hores, a l'esplanada de l'Escorxador de Palma per reivindicar la necessitat d'una educació sense retallades.

Segons informen en una nota els organitzadors, el mateix dimarts a les 11.00 hores els delegats dels sindicats presents a la junta de personal docent no universitari es concentraran davant la Conselleria d'Educació per expressar el seu rebuig a les retallades proposades i aplicades pel govern autonòmic.

Aquestes mobilitzacions, s'indica en el comunicat, són una resposta a les mesures adoptades de forma unilateral pel Consell de Govern del 30 d'abril sense haver-los informat prèviament o sense negociar cap mesura, així com davant altres mesures anunciades posteriorment.

En aquestes concentracions, afirmen els organitzadors, es llegirà una manifest en defensa de l'ensenyament públic, mentre que representants dels centres donaran a conèixer la situació de les seves escoles i instituts i com podrien quedar amb les retallades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 11 anys

En realitat, les úniques mobilitzacions que tenen sentit no es convoquen: pel concert econòmic, que acabaria amb el dèficit fiscal de què són víctimes aquestes illes i les seves escoles, la seva sanitat, els seus serveis públics, els transports, les carreteres, el manteniment dels espais...

Valoració:3menosmas
Per mercè, fa mes de 11 anys

Una i mil vegades! allà seré

Valoració:-2menosmas
Per Toni T, fa mes de 11 anys

Jo hi aniré. Ja està bé! En tenc els collons plens!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente