algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

El Gob critica que es tiri endavant la via connectora en temps de crisi

L'entitat considera que tant el Consell com Cort utilitzen l'excusa de la dinamització de l'economia per continuar amb el "model depredador del territori"

El Gob ha acusat avui els governs del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma de ser incompetents en gestionar els fons públics per estar "entossudits" en tirar endavant la via connectora de Palma, una obra que per al grup ecologista "no té cap sentit".

L'entitat ha criticat en un comunicat que ambdues administracions plantegin seguir endavant i començar el primer tram d'aquesta obra "desmesurada", en els actuals moments de crisi econòmica.

El Gob considera que no hi ha justificació tècnica per a aquesta obra viària perquè només tenia validesa si es considerava com un projecte únic que començava a Coll d'en Rebassa i acabava en el polígon de Can Valero i assegura que escometre únicament el primer tram, com planeja el Consell, suposa construir "una via que no va a cap part".

Qüestiona a més la continuïtat que tindrà el projecte i que els canvis en el mateix no s'han negociat ni presentat a exposició pública.

El Gob assegura que la intensitat mitjana diària de vehicles a les carreteres de Mallorca ha disminuït i ho continuarà fent per la conjuntura econòmica negativa i la pujada dels preus dels carburants, per la qual cosa s'ha reduït la necessitat de l'obra dels accessos a Palma.

L'entitat conservacionista considera que el Consell utilitza l'excusa de la dinamització de l'economia i la creació de llocs de treball en la construcció per continuar amb el "model depredador del territori".

"És hora de prioritzar inversions, d'adaptar les actuacions polítiques a la realitat actual, als temps que corren i a les prioritats socials i d'interès general. No valen excuses ni discursos demagògics apresos de memòria sobre la dinamització econòmica i la creació de llocs de treball", reivindica el Gob.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel Febrer, fa mes de 12 anys

Sembla que hem entrat en una època absolutament confusa. Aquesta via no té gens de sentit, el preu que es pagarà en territori, en destrucció de molts indrets on encara hi queda una mica de terreny rural, per estalviar cinc minuts de cotxe... i a més quan es parla de canviar el model actual de malbaratar combustibles fòsils i anar cap a la utilització de transports públics, etc.
SEMPRE HEM D'ANAR CONTRA EL SENTIT COMÚ? NO HI HA DINERS PER PAGAR PROFESSORS I SERVEIS SANITARIS I HEM D'ESMERÇAR-LOS EN FOTRE ENCARA MÉS MALLORCA?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente