algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP balear qualifica la reforma laboral de “justa i imprescindible"

Mabel Cabrer assegura que els canvis van “en consonància amb la resta de països europeus”

El grup parlamentari popular ha qualificat la reforma laboral aprovada la setmana passada pel Govern central de "justa i imprescindible" i ha destacat que va en "consonància amb la resta de països europeus", per la qual cosa ha assenyalat que es tracta d'una decisió que ha pres per "responsabilitat nacional".

En roda de premsa, la portaveu de la formació, Mabel Cabrer, ha explicat que la reforma es tramitarà com a projecte de Llei perquè puguin participar la resta de forces de l'oposició en la seva configuració.

Respecte a la pròxima sessió plenària a la Cambra balear, Cabrer ha explicat que la seva formació demanarà que el Pla de Disposició de Tresoreria estableixi la prioritat de pagaments segons l'antiguitat de les factures i ha destacat que "n'hi ha pendents de 2007".

La popular ha donat "la benvinguda" al PSM-IV-Entesa -ja que l'esmena parteix d'una PNL proposta per ells- a què se sumin a realitzar els pagaments als proveïdors, "no com van fer en l'anterior legislatura".

Des de la formació tramitaran una iniciativa per a la simplificació de l'administració pública de les Balears i presentaran un esmena de modificació de política turística que tractarà sobre la problemàtica aèria.

En concret, el PP ha ofert el seu suport al Govern per continuar treballant per la declaració de servei públic de les connexions aèries entre Menorca, Eivissa i la península, així com dels vols interilles.

Així, també insta l'Executiu estatal que redueixi les taxes aeroportuàries i les de navegació aèria, així com a recuperar i millorar la connectivitat del sector en la pròxima temporada baixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Elisa, fa mes de 12 anys

Que vulguin enganyar quatre ingenus manipulables dient que és necessària, mira. Però pretendre que és justa... Això és cinisme pur.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente