nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP demana a Bravo una 'rectificació immediata'

Miquel Ramis, secretari general de la formació conservadora, també ha volgut rebutjar l'insult del sindicalista a tots els polítics

El secretari general del PP, Miquel Ramis, ha demanat al secretari general d'UGT a les Balears, Lorenzo Bravo, que rectifiqui públicament per dir "feixista" al president del Govern, José Ramón Bauzá, i des de la formació han assenyalat que no estan disposats "a tolerar més insults i molt menys d'un senyor que reincideix".

En un comunicat, Ramis ha sol·licitat aquest dimecres, arran de les declaracions de Bravo, una rectificació pública immediata "per uns insults intolerables cap a un president elegit de manera democràtica per la majoria més àmplia absoluta que s'ha conegut mai en la història d'aquestes illes".

"És impresentable que, per segona vegada, a aquest home calgui demanar-li que rectifiqui, per insultar un president d'un Govern i d'un partit amb unes paraules que tenen connotacions pejoratives que van molt més allà del permissible en una democràcia", ha assenyalat Ramis en nota de premsa.

Ramis també ha rebutjat l'insult de Bravo a tots els polítics, a qui ha anomenat "pocavergonyes que només saben retallar i retallar".

Respecte a les declaracions de Bauzá, el secretari ha assenyalat que "va defensar una forma de fer política diferent a la que s'ha vingut fent fins ara, rebutjant les propostes dels agents socials que fossin en la línia d'actuar com es venia fent fins ara, política que ens ha portat a tenir un deute de més de 4.500 milions i un dèficit de 1.000 milions d'euros".

"Unes declaracions molt fatxes"

Aquest dimecres, Bravo ha adjectivat de "feixista" Bauzá, per realitzar unes declaracions "molt fatxes" per haver dit que els sindicats i la resta d'agents socials segueixen la política de "posar la mà i gastar".

Bravo ha defensat que si posen la mà és perquè tenen "dret", però que el que no es pot permetre és que els dos últims presidents de les Balears hagin "posat la mà a la caixa i els l'han donat al gendre del Rei i a la mare que els va parir".

En declaracions als periodistes en una concentració dels sindicats per la reforma laboral, ha demanat que Bauzá rectifiqui com ha dit que va fer ell quan el va insultar, "però si segueixin així, l'insult serà més gran."

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M, fa mes de 12 anys

Que rectifiqui el senyor Bravo sempre i quant abans el PP rectifiqui la seva política ... !

Valoració:3menosmas
Per No oblidam ni perdonam, fa mes de 12 anys

Els polítics són molt bons de conformar: "au, va, demana'm perdó... Idò que Bravo li demani perdó si això el fa content. Jo encara esper una condemna explícita del franquisme per part del pp.

Valoració:8menosmas
Per ai que ti pegu, fa mes de 12 anys

ai que ti pegu ai,ai que ti pegu.

Valoració:3menosmas
Per Solleric, fa mes de 12 anys

En Hitler tambè guanya eleccions democràtiques i ningú dubte del seu feixisme, no?

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente