algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Renovació Socialista aposta per una candidatura de consens

El precandidat a la Secretaria General del PSIB, Carles Bona, considera que no es pot permetre que l'illa es governi des de Palma

El grup Renovació Socialista aposta per una candidatura de consens a la Secretaria de la Federació Socialista de Mallorca (FSM) i que tingui "clau municipalista", "independent" i amb "veu pròpia".

El precandidat a la Secretaria General del PSIB per Renovació Socialista, Carles Bona, considera que "després d'aquesta etapa en què la Federació Socialista de Mallorca ha tingut un pes important en la política del partit", no es pot permetre que l'illa es governi des de Palma.

"Apostam per una llista independent, amb veu pròpia, en clau municipalista," ha assenyalat Bona a través d'un comunicat remès a Efe.

Renovació Socialista presentarà els seus candidats a dirigir els socialistes de Mallorca i de Palma si els batles i altres representants del partit no presentin altres candidatures.

Malgrat que encara no hi ha un nom decidit per fer front a l'única precandidata a la Secretaria de la FSM que s'ha presentat fins ara, Sílvia Cano, el grup Renovació Socialista sí ha acordat que aquesta llista surti del consens.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.