algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Matas col·laborà amb Urdangarin perquè “era el duc de Palma"

En una entrevista televisiva, l'expresident del Govern balear esmentà que el gendre del rei "era un aval de garantia"

26692
Matas, en un moment de l'entrevista que fou emesa per La Sexta. | La Sexta.

L'expresident balear Jaume Matas declarà que li interessava "col·laborar" amb Iñaki Urdangarin perquè "era el duc de Palma" i subratllà que la "col·laboració" es va fer perquè va pensar que era "beneficiosa" per a les Balears però, a més, "valia la pena, costàs el que costàs".

En una entrevista per al programa "Salvados" de La Sexta i a la pregunta de si potser no som tots iguals, Matas ha assegurat que "tots no som iguals" i a un senyor anònim, a qui ha posat a tall d'exemple el nom de Juan García, no l'hagués rebut perquè ni tan sols "hagués tingut temps" mentre que al duc de Palma el rebia "a l'hora que volgués i on fos".

Matas ha admès que va poder haver dit que no als projectes d'Urdangarín però el duc era un "aval de garantia", el projecte provenia d'una institució sense ànim de lucre i el duc tenia al seu favor que portava "el nom de Palma per tot el món".

Per això, l'expresident ha considerat que se sentia en deute amb la Casa Reial, qui agraïa el molt que havien fet per les illes mentre ha expressat el seu temor que, a partir d'ara, "perilli" la presència de la família real a Palma.

Sobre els presumptes casos de corrupció en la Comunitat, Matas ha volgut deixar clar que a les Balears "no va passar gens que no passi en cap altra comunitat" i ha assegurat que el cas de les Balears "ni és especial, ni es pot identificar amb el Partit Popular".

"Jo he comès errors -ha admès- però ni som un delinqüent, ni he comès delictes".

Matas també ha dit que "mai" no tornarà a la política i, a més, "no vol saber res de la política".

Ha comentat que encara que no parla amb el líder del PP, Mariano Rajoy, des de 2007, manté bones relacions amb gent del partit encara que no ha volgut dir noms "pareixi no perjudicar-los".

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 12 anys

Això només té una solució:

Rise up!

Valoració:2menosmas
Per Elisa, fa mes de 12 anys

Reconeix que varen donar 200 milions pel iot del rei i no precisa el que va costar la reforma de Marivent (que aquesta gent es reproduiex com conills i es va fer una ala nova)... Com no ha de fer negocis amb ells la casa reial, després d'això? I resulta que els nostres fills no tenen calefacció ni electricitat ni paper a les escoles, i als quirófans hi falta personal i hi ha llistes d'espera més llargues que la cua de l'atur per poder-se operar perquè no hi ha doblers. I com n'hi ha d'haver amb els milions que s'han gastat en pardalades i amb tot el que han robat?
Els ciutadans que respectam la llei, hem treballat tota la vida i hem pagat imposts ara hem de passar misèries per mantentir tota aquesta tropa de lladres i corruptes i encara hem de sentir els seus comentaris cínics. Vaja un món...

Valoració:10menosmas
Per Carla, fa mes de 12 anys

Aquest home té més cara que esquena. Demana sortir a un programa de nom "Salvados" i queda en evidència ja que només volia sortir en pantalla, el mateix que feia abans a la premsa "sonrisa colgate". Dir el que va dir és una vergonya per tota la Comunitat Balear. Que se sentia en deuta amb la Casa Reial, de què? de que els seus ens hagin estafat aprofitant-se del parentesc... Que ell només tenia temps a l'agenda per rebre persones VIP i no ciutadans que el voten i li han donat de menjar durant molt d'anys... Que tothom menteix menys ell i la seva família... Que no ha pagat mai amb billets de 500€... Que ell no ha malversat doblers públics PalmArena, autopistes Eivissa, Metro d'aigua, maqueta de l'òpera... Això va ser Ministre i President de la nostra Comunitat quina vergonya mundial!!!

Valoració:6menosmas
Per tomeu, fa mes de 12 anys

Ma mare diu que soc el seu rei. A veure!!! a on he d'anar a cercar sa pasta???

Valoració:10menosmas
Per Mar, fa mes de 12 anys

comentar-vos que el nom del programa no és "El follonero" com s'esmenta a la notícia, sinó "Salvados". Pel demés, molts vam poder adonar-nos de fins quin punt ens han estafat als Balears...

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente