cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Rodríguez jura com a nou delegat exhibint suports

Convoca més de 300 persones a l’acte presidit per la ministra d’Ocupació. Talla el carrer, hi posa una pantalla gegant i serveix cava als assistents. “Vull ser un delegat proper”, diu

25672
AppleMark | Ferran Aguiló

José María Rodríguez jurà ahir el càrrec de delegat del Govern exhibint els seus suports davant la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, i davant el president José Ramón Bauzá. Més de 300 persones acudiren a la presa de possessió d'un delegat més nombrosa vista mai, un acte organitzat per Rodríguez i el seu equip. El polític del PP féu tallar el carrer al trànsit davant Delegació del Govern i féu col·locar una pantalla gegant defora, 250 cadires i cambrers servint cava. No hi faltaren les principals autoritats ni una espontània que al hall de Delegació i just abans que començàs l'acte el rebé amb un "viva el delegado del Gobierno José María Rodríguez".

"Vull ser un delegat que possibiliti l'acord (...), un delegat pròxim i accessible (...), un delegat al servei de tots els ciutadans de Balears", afirmà Rodríguez en el discurs. El delegat, que en jurar el càrrec s'oblidà de fer-ho per la seva "consciència i honor", agraí al president Rajoy que fes possible un "autèntic repte" per ell, i anuncià que farà feina per coordinar les administracions i per afavorir un "canvi de rumb a l'economia". En català, apuntà que, tot i ser alacantí, políticament havia nascut aquí i mostrà el seu agraïment. Provocà un llarg aplaudiment.

Entre els assistents, hi destacava la presència dels expresidents Gabriel Cañellas i Francesc Antich; de tots els consellers, excepte Carlos Delgado i Carmen Castro; dels batles més importants de Mallorca; d'exconsellers del Govern Matas, i dels principals representants dels estaments judicial, militar i eclesiàstic, com també dels caps de la Policia i la Guàrdia Civil, que ara passen a dependre de Rodríguez.

Tant la ministra com Bauzá com l'exdelegat Ramon Socias destacaren la capacitat de feina de Rodríguez. Báñez recalcà que és delegat "per mèrits propis", per la seva competència i per la seva trajectòria. Apuntà també d'ell la "disposició al diàleg" i li demanà que actuï "amb diàleg permanent", amb transparència, i protegint els "drets i llibertats" dels ciutadans. La ministra augurà que les Illes continuaran sent un "motor" econòmic per a la recuperació de l'Estat i la creació d'ocupació.

Bauzá agraí la presència de la ministra, "una amiga", subratllà l'experiència i il·lusió de Rodríguez i posà el Govern a disposició de Delegació per fer feina plegats. Finalment, Socias demanà perdó per si havia ofès algú, es mostrà "convençut" que Rodríguez sabrà dur endavant el càrrec perquè "es dedicarà dia i nit a la seva feina" i es posà a la seva disposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 12 anys

Ells venga festa per assumir càrrecs de milers d'euros mensuals i nosaltres cada dia més empobrits. Estam pagant explèndidament uns polítics que tenen per feina tallar les nostres miserables entrades per a cobrir amb el que ens retallen els seus excessos pressupostaris. En altres èpoques de la humanitat la gent es revoltava per coses així.

Valoració:0menosmas
Per Carla, fa mes de 12 anys

Sou molt dolentons, aquest José Maria fa publicitat del cava, català per cert, que dona feina a l'empresa de só que muntà la pantalla i que també va fer despesa amb el llogador de cadires... ay,ay,ay
Ja vendran les despeses majors: mudances de mobles i quadres, viatges, mòbils, cotxes, dietes, restautrants i equip d'enxufats al seu voltant. Aquí és a on hem de parar atenció i no en un esdeveniment per 300 amiguets que celebren el seu 30 aniversari de recerca d'una plaça "guay" com diuen els nins.

Valoració:8menosmas
Per LLey d'extranjerçia, fa mes de 12 anys

Sr Rodriguez,enhorabona p'es seu anomanament,esperam que sigui venturos.Domes li demanaré una cosa,que se lley de estranjeria se emprei amb tot es seu contingut.No pot ser que gent que no es d'aquí,agoti recursos de seguritat social,paro y beneficiencias sense agut coticat cap dia.No pot ser que ha ses Balears,estiguin sense permis de residencia ni cap medi de vida.No pot ser que patiguem delittes y prostitució sense que se faci(casi)res.No pot ser que tenguem lleys y que no se facin complir.Si se emprea sa lley molts de aquest delictes desapareixeran,y si per ventura,se condena a cualcú,crec que es millor enviarlo an es seu pais que mantenirlo ha Espanya,que ja sabeu lo que mos costa cada emporesonat a l'any.Moltas grasis i bona sort.

Valoració:7menosmas
Per Endimoniat, fa mes de 12 anys

Els aturats, que cada dia n'hi ha més, deuen estar ben contents, veient en Rodríguez i els seus amiguets del PP bevent xampany i fent festa a costa de l'estat, que pagam entre tots. Quina vergonya la presa de possessió del nou virrei del govern d'Espanya! Si creu que hi ha motius per fer festes, que les pagui de la seva butxaca, o que cerqui patrocinadors (Pinya-Grau, ...)
Aquest càrrec de virrei o governador civil hauria de desaparèixer, des del moment que tenim un govern autonòmic, sobretot ara que és hora d'estalviar cabals públics. Però això d'estalviar, els del PP només saben fer-ho a costa dels seus enemics (que sembla que n'hi ha bastants que els voten, perquè si no és així no surten els comptes)
QUINA VERGONYA LA DISBAUXA DEL PP (EL PARTIT DE LA GUERRA DE L'IRAQ)

Valoració:5menosmas
Per pesoj, fa mes de 12 anys

Crec que hi faltar-en un bon focs artificials...

Valoració:4menosmas
Per Espardenya, fa mes de 12 anys

Jo avui començo al gimmnàs, per que es possible que a la pròxima manifestacio hagem de correr de valent.

Valoració:2menosmas
Per Bel Mestre, fa mes de 12 anys

Sr Bauza, i el bilingüisme que és únicament pels qui parlem en català?

Valoració:5menosmas
Per ona, fa mes de 12 anys

Jo no sé perquè predicant tanta " austeritat" de que van...... ja està bé senyors !!! el PP menteix i ens mentirà res de lo què varen prometre séstà complint

Valoració:9menosmas
Per JOSEP, fa mes de 12 anys

Vaja espectacle, qui??? ha pagat aquest desplifarro. Quin show. No ens queda res...
haver d'aguantar aquets espect´cles per haver col.locat un altra dels seus.... Despres
no hi ha dobles per pagar proveidors.

Valoració:6menosmas
Per Bartolomé, fa mes de 12 anys

Joan Crespí tiene un pase,pero ojito con Joanot Colom,que era un acreditado deñincuente.De Rodríguez no voy a decir nada,salvo que es un arribista,como todos los políticos,de derechas o de izquierdas,independientemente que hablen en catalán o en español.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente